2777
2789

سلام

ممنونم که وقت گذاشتید

من طبق اقدامم الان تو۶هفته ام

طبق پریم تو۸هفته

۱۲روزبعدپری اقدام کردم

دوباربااختلاف ۱۰روزجای مختلف رفتم سونو هردو ۵هفته وخورده ای رونشون داد

به نظرم رشدش متوقف شده

امادکترم میگه شیاف وقطع نکن ۱۴روزدیگه مجدد بروسونو

لکه بینی داشتم الان شده مثل خون پریودی

حالا سوالم اینه بااین وضع خونریزی ممکنه قلب تشکیل بشه؟

بااین تعدادشیافی که استفاده میکنم تااون موقع میشه ۲۴تاکلا ،اگرخدای نکرده قلب تشکیل نشد میشه بدون کورتاژ توخونه سقط کرد؟😔😔😔😔

خدایابه امیدخودت🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا یه ماه پیش همینجوری شدم باید هفت هفته و چهار روز بودم شبش افتادم رو لکه بینی فردا رفتم سنو وقت پنج هفته دکترم گفت شیاف نمیدم چون جاش سفت بشه سقط نمیشه دقیقا همین شد تا شیش افتاد و خودش سقط شد

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

هفته ای که سونو میگه رو به اضاف ی ۲ هفته ی قبل از اقدام حساب میکنن

اگه بتات موعد پریودت مثبت شده  و بعد از ۱۰ روز سونو رشدی نداشته ، احتمال توقف رشد خیلی زیاده.

منم ۵ بار سابقه ی سقط داشتم 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

ببین عزیزم اولا امیدت رو از دست نده

دوما اگه خدایی نکرده جنین مشکل داشته باشه خود بدن پسش میزنه. 

سوما خیلیا دیر تشکیل شده قلب بچه شون.

من خودم سابقه سقط دارم اول که لکه بینی گرفتم رفتم سونو ۷ هفته باید میبودم که دکتر گفت قلبش تشکیل نشده و نمیشه و چون لکه بینی داری می افته خودش. منم رفتم هررررچی کار سنگین بود انجام دادم یه عالمه گرمیجات خوردم و شدید افتادم به خونریزی. گفتم دیگه حتما افتاد ده روز بعدش رفتم گفت نیفتاده هیچ قلبشم میزنه😔

بماند که بعدا ایست قلبی کرد و من تا آخر همش خون ریزی شدید مثل پریودی داشتم

دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست/کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...
منم تقریبا یه ماه پیش همینجوری شدم باید هفت هفته و چهار روز بودم شبش افتادم رو لکه بینی فردا رفتم سن ...

دکترمنم نبایدشیاف میداد

ازکورتاژمیترسم

خدایابه امیدخودت🌺
هفته ای که سونو میگه رو به اضاف ی ۲ هفته ی قبل از اقدام حساب میکنن اگه بتات موعد پریودت مثبت شده &n ...

پنج بار سقط و پیگیری نکردید؟؟

دکترمنم نبایدشیاف میداد ازکورتاژمیترسم

نمی‌دونم ولی به من نداد گفت بخواد بمونه میمونه نمونه ام میوفته که افتاد ولی شما سرخودم قطع نکن شاید موند و تشکیل شد