2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد خونه مامانم اینا

2751 بازدید | 49 پست

سلام خوبید 

حقیقتش چند وقتی بود بحث پیش میومد تو خانواده هامون یعنی کلا خانواده همسرم باعث میشدن مادرم از همسرم ناراحت باشه و چیزی نمی‌گفت برای اولین بار باهاش برخورد کرد و این شد که دیگه شوهرم نمیاد خونه اونا من هر چقدر حرف میزنم میگه من نمیام میدونید خانواده همسرم واقعا باعث و بانیش هستن چون زیاده نمیگم چیا شده ولی درکل دیگه نمی‌خواد بیاد خونه ما و میگه تو رو میذارم جلوی در خونتون برو و بیا واقعا ناراحتم خیلی دارم اذیت میشم هر روز دارم غصه میخورم من نمی‌خوام اونا جدا باشن از بس غصه میخورم دیگه دست چپم وقتی چیزی میگرم دستم به شدت می‌لرزه ... الآنم تولد داداش کوچیکمه میگه نمیام تبریک بگی از طرف من می‌دونم حرفی میزنه پاش میمونه خودشم می‌دونه عامل اصلی خانواده خودشن ولی بازم میندازه گردن خانواده ام ما مرداد ماه عروسیمونه بهش گفتم قسم دادم تموم کنه گفت همین یه مورد و شرمنده ام و گفتم فرصت می‌خوام ببینم میتونم باهات بمونم تو این زندگی یا نه به نظرتون چیکار کنم صلاحه ادامه بدم باهاش یا تموم کنم

خبلی دوستش دارم جدا شدن برام سخته ولی خوب این شرایطم برام سخته یا راه حلی چیزی به فکرتون میرسه بتونم درستشون کنم دوباره 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

چ اهمیتی داره واقن😶من مشکلی پیش نیمده ولی خیلی کم پیش میاد شوهرم خونه مامانم بیاد همیشه تنها میرم از صب شبم میاد دنبالم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه پس منم دیگه منزل خانواده شما نمیام تا شما بفهمی چقدر کارت زشت و بی احترامی و اشتباهه. هر بزرگتری ممکنه حرفی بزنه ولی قطع رابطه راهش نیست. مشکلی داری برو حرف بزن تا اگه مقصر بودن از دلت دربیارن. خودتو بکشی کنار فقط به خودتو من آسیب میزنی

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

عزیزم برای اینکه نمیاد خونه پدرتون میخواین جدابشید؟

همسر منم نمیاد.

نکه ناراحت باشه کلآحوصله مهمونی رفتنو نداره.

خونه پدرمادرخودشم کم میره.

منم بهش گفتم شماکه اینجا نمیای منم خونه پدرمادرتون نمیام.

خواهری مادرپدرتون شمارو میخوان ببینن و فرزندشونید.

مثل پدرمادرایشون که فرزندشون اون اقاست.

اصلاخودتو نو ناراحت نکنید.

خودشون خوب میشن یکم بگذره

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

درسته جدا شدن سخته درسته دوسش داری 

اکا اگه مادرت گناهی نداره باید بهش بفهمونی ک خانواده خودش مقصرن و ببینی ک ب خاطر تو حاضره چقدر پارو دلش بذاره الان ک میدونه مقصر خانواده خودشن تمومش نمیکنه حتما فرداهم اگه شماباخانوادش بحثتون بشه میخواد طرف اونارو بگیره 

پس بیشتر فکرکن 

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
خوبش کرده مامانت اگه از اول برخورد میکرد اینقد پرو نمیشد

اره اینم هست خیلی ام آروم گفت چون راجب مادرش بود خیلی بهش برخورد اون میگه مادرش خداشه 

مامانم فقط گفت مادرت چرا وقتی هنوز نامزدی تنهات گذاشته خونه تو خسته از سرکار میای دخترمن امتحان داره وقت نداره برات غذا بپزه نه تنها تو یه برادر جوونم داری نمیتونه راحت باشه مامانت چرا زنگ زده به دخترم میگه چرا برای پسرم غذا نپختی و ولشون کردی؟... بعد مامانم گفت خوب خواهر و برادر زنت هستن چرا اونا نمیکنن یهو قاطی کرد زد روی پای من گفت حق نداری چیزی برای من درست کنی و داد زد و رفت 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️