2777
2789
عنوان

باردارم خیلی نگرانم

288 بازدید | 53 پست

سلام خانومامن توی ۷هفته هستم دیروز خیلی راه رفتم دیشب پای سمت راستم دردمیکرد امروز که از خواب بیدارشدم لکه قهوه ای خیلی کمرنگ دیدم لباس زیرمم رنگش جوریه ک مشخص نبود خیلی قهوه ایه ولی با دستمال کاغذی پاک کردم خییییلی کمرنگ بود،توروخدا بگین چیکارکنم خیلی نگرانم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر شیاف میده 

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.

استرس سمه

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.

برو دکتر بهت شیاف میده،میذاری همون روز اول خونریزی و لکه رو برطرف میکنه،منم همون حدودای هفت هشت هفته بود لک شدم فعالیتم زیاد بود،رفتم دکتر شیاف داد همون روز اول برطرف شد لکه بینیم

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
یعنی بخاطر راه رفتن دیروزمه؟خدایا چه غلطی بود کردم😭باید برم پیش دکترم یا زنگ بزنم؟

نشنیدم تا حالا بخاطر راه رفتن زیاد بچه چیزیش بشه 

چیز سنگینی بلند نکردی؟

❤کورد❤
یعنی بخاطر راه رفتن دیروزمه؟خدایا چه غلطی بود کردم😭باید برم پیش دکترم یا زنگ بزنم؟

نباید زیر 15 هفته خیلی ب خودت فشار بیاری ببین هرچقدر استراحت نکنی ب تفع خودته