2777
2789
عنوان

تا عمر دارم دیگه غذای شمالی نمیخورم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5286 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا مطمئنی که جای خوب رفتی و درپیتی نبودن مشخص میشه که ذائقه ت با این غذاها جور نبوده خوشت نیومده چون غذاهای شمالی واقعا حرفی توش نیست 

ولی اگر ذایقه ت جور نبوده هم باز طبیعیه

هر هفت سال یک بار جهت پرز های روی زبون تغییر میکنن و ممکنه غذاهایی که امروز دوست نداشته باشی دوباره خوشت بیاد هفت سال بعد دوباره امتحان کن 

خب غذاهای باکیفیت نخوردی ما هشت سال باهاشون زندگی کردیم و ازشون غذاهای مختلفی یاد گرفتیم یکی ...

چی بگم والا یکی دو تا چیز دیگه هم خوردیم اسمش یادم نیست

ولی فهمیدم ذائقه ام با غذاهای شمالی جور نیست🤣

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

عزیزم جای بد رفتی

یا اینک سلیقه شما خیلی عجیبه!

وگرنه همه رستورانا ک بد نمیشه!

ضمنا غذای شمالی سعادت میخاد خوردنش ک هرکسی نداره😌

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
عزیزم جای بد رفتی یا اینک سلیقه شما خیلی عجیبه! وگرنه همه رستورانا ک بد نمیشه! ضمنا غذای شمالی سع ...

ساروی کیجای دوررررررر😂🤝

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

جای خوبی نرفتین اتفاقا

غذاهای گیلان جهانیه خیلی پرطرفداره

تو رشت رستوران شورکولیرو امتحان کنید

تو ماسال تو خیابون ساحلی حتتتتتتتتمن رستوران آرمانو امتحان کنید ببینید ماهی کبابی و میرزاقاسمی به چی میگن