خیلی دردمی کشه گفتن نهایت دوسه مابیشتردوم نمی یاره من چیکارکنم 😭😭چقدرسخته ذره ذره مردن...دعاکنیدخدابهش رحم کنه ...هرختم و دعایی بگین خوندم...اثرنداشت خداببخشدش ...چرابایدادم بااین همه زجربمیره...؟!!!!؟؟؟
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه نداد....فقط زجرش نده ببدبخت از دردزجه می زنه از اول زندگی روی ارامش ندید...
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برامحرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخهکاربر قدیمیم. فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا