2777
2789
عنوان

ازدواج و تفاوت سطح و اختلافاتی

440 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خیلی دوست دارم نظر شما رو درباره مسائل مربوط به ازدواج بدونم مثلا همه میگن مرد باید از زن بزرگتر باشه یا مرد باید شرایط مالی و شغلی بهتری داشته باشه یا مرد باید تحصیلات بالاتری نسبت به زن داشته باشه مثلا درمورد همین اختلاف تحصیلی که همیشه میگفتن مرد باید مدرک تحصیلی بالاتری از زن داشته باشه به نظرتون تو این چند ساله که تعداد زن های تحصیل کرده از مردا بیشتر شده و بخصوص در شهرهای بزرگ که اکثر دانشجویان زن هستند و طبیعتا نسبت زنان با مدرک تحصیلی بالاتر از مردان بیشتر شده و همینطوری هم داره بیشتر میشه چه اتفاقی میفته به نظرتون وقتی تعداد زن هایی که مدرک دانشگاهی دارن از مردها بیشتر شده باید چیکار کرد باید با همون طرز تفکر قبلی زندگی کرد و ازدواج کرد واقعا عجیب نیست چطوری باید توقع داشت مرد تحصیلات بالاتری داشته باشه وقتی تعداد دخترهای تحصیلکرده و دانشجو از پسرها بیشتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ازدواج "باید" وجود نداره. اگر کسی که روی مسائل اساسی و پایه ای اشتراک نظر باهش داشته باشیم، و موارد اختلاف فکری یا تفاوت ها طوری باشه که همدیگه رو تکمیل کنیم،‌ بنظرم رابطه موفق خواهد بود.

بقیه قوانین عرفی که میشنویم، لزوما در مورد ما ممکنه کار نکنه.

آقا هستم 🍁 WLF

عزیزم به نظر من این طرز فکر اشتباهه چون خیلی ها مدرک تحصیلی بالا دارن اما اصلا شعوراجتماعی ندارن مثل دور از جون خیلی دکتر ها که باهاشون برخورد میکنیم مهم اون شخصیت طرفه البته که یه آدم بی سواد هم باید هم ردیف خودشو انتخاب کنه نه اینکه مثلا دست بذاره رو یه فوق لیسانس چون اینطوری همیشه یه طرف احساس ضعف میکنه و اون یکی احساس برتری .

درکل هم ردیف بودن و به قول قدیمیا هم کفو بودن تو زندگی خیلی مهمه .

من ارشدم شوهرم کارشناسی

یه دوستم دارم دکتری هست شوهرش ارشد  داره  

چند نفر هم فوق دیپلم شوهرش دیپلم 

یه فامیلمون ارشد آقا فوق دیپلم 

یکی لیسانس شوهرش فوق 

دارم فکر میکنم خیلی دور و بر ما زیاده خانوم سطح تحصیلاتش از آقا بیشتره 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

دیگه وقتی نیست نمیشه مجرد موند باید با بهترینش ازدواج کرد. باید مهارت فردی و اجتماعی روقبل ازدواج بالا برد تا بشه  این اختلافات جزئی رد کرد و پیشرفت کرد و زندگی رو پیش برد.

مثلا با تکبر ب مرد نگی تو دانشگاه نرفتی نمیدونی

یا نگی تو پول نداری ولی بابام فلانه

و....

اما اختلاف فرهنگی خیلی مهمه و قابل چشم پوشی نیست 

من ارشدم شوهرم کارشناسی یه دوستم دارم دکتری هست شوهرش ارشد  داره   چند نفر هم فوق دیپ ...

من مادرم فوق لیسانس پدرم دیپلم.زمین تا آسمون با هم فرق دارن..من که بخوام ازدواج کنم قطعا با یکی همسطح خودم ازدواج میکنم

من مادرم فوق لیسانس پدرم دیپلم.زمین تا آسمون با هم فرق دارن..من که بخوام ازدواج کنم قطعا با یکی همسط ...

مادربزرگمم فک کنم اصلا سواد نداشت 

ولی از دیپلمه ها خیلی بهتر درک میکرد و حرف میزد 

مادر خودم سوم راهنمایی خونده ولی رفتار و طرز فکرش  کم از اونایی نداره که لیسانس دارن 

یه نمونش مثلا درباره ازدواج ما من تا بیست و  شش هفت سالگی مجرد بودم یه بار حرف نزد چیزی نگفت درصورتی که تو دوره لیسانس دوستم که مادرش معلم بود میگفت مادرش جوری رفتار میکنه و سرکوفت میزنه که دیر شده واسه شوهر کردنش باید زودتر شوهر کنه این همش فکر شوهر کردن بود 

یا خواهرشوهرام دیپلمن ولی شعورشون از لیسانس ها هم بالاتره 

من نمیگم تحصیلات تاثیر نداره یه آدمی که دیپلمه لیسانس بگیره ذهنش بازتر و درکش بالاتر میره

ولی ملاک برا مقایسه دو نفر آدم متفاوت نیست

مثلا یکی  دیپلمه یکی دیگه فوق لیسانس داره بعد میبینی اون دیپلمه باشعورتره

شوهر من لیسانس داره من ارشد همش داره میگه برو دکتری بخون یا برو یه رشته دیگه بخون 

درصورتی که میبینی یکی میگه نه چرا زنم از من بالاتر بره و نمیذاره زنش ادامه بده  

تازه مرد میتونه بعد ازدواجم ادامه بده 

بعدم الان که الا ماشالله دانشگاه هست طرف بی دردسر تا مدرک دکتری هم میگیره  نه سختی میکشه نه تلاشی 

ولی یکی دیگه میبینی مدرک بالاتر نداره ولی هر روز مطالعه میکنه و اطلاعاتش به روزه و تجربه کاری بیشتری داره هر روز چیزای بیشتری یاد میگیره

خلاصه اینکه مدرک ملاک نیست 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

دوستانی که میگن باید زن و شوهر از نظر تحصیلی با هم برابر باشند در حال حاظر تعداد دختران تحصیلکرده و دانشجو از پسرا بیشتر شده و روز به روز هم داره تعدادشون نسبت به پسرها زیاد میشه پس برابری تحصیلی هم خیلی کم شده یعنی طبق آمار زن ها باید با مردانی با مدارک پایین‌تر ازدواج کنند