الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=240744364]نخوندی نوشته هرچی سرمایه داره ریخته توبازارداره طلامیخره خوب چی کارکنیم[/QUOTEخوب من از بانک خودم گفتم تو هم نظری داری بگو نگو جوسازی الکی.من با سرمایه کوچیکم چه جوسازی دارم بکنم
چقدر خوب پس شما که این چیزا رو بهتر از همه میدونید...حالا میشه من یه سوال بپرسم؟ سرمایه پسرم رو تو ...
ببینید اینکه سکه بگیرید که خیلی خوبه اما اگر در مورد لوتوس هم اطلاعات بخواید ،من چندین سال لوتوس پارسیان پول گذاشتم که بسیار از شرایطش راضی هستم سود تقریبا ۲۱درصد میده و دقیقا سر تاریخ مشخص شده سود واریز میشه
ببینید اینکه سکه بگیرید که خیلی خوبه اما اگر در مورد لوتوس هم اطلاعات بخواید ،من چندین سال لوتوس پار ...
منون که جواب دادین...بله من خودم هم لوتوس دارم ولی الان میبینم که اگه پولی که اونجا گذاشتم رو سکه خریده بودم با این افزایش شدید قیمت سکه چندین برابر سود می کردم