2777
2789
عنوان

کسی میتونه مشورت بده؟

78 بازدید | 7 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ، من الان وارد ۲۳ سالگیم شدم و از زندگی هیچی نفهمیدم شاید؟ 

من تا ۱۸ سالگی همیشه شاگرد اول بودم و معدل رشته تجربی ولی سر یه دختر که هیچوقت نتونستم بهش بگم زندگیم به هم ریخت و رفتم دارم حقوق دانشگاه پیام نور میخونم

همیشه سرم تو درس بود و فک میکردم آینده تضمین شدس ولی خب در اشتباه بودم و نشد الان ولی از حالم اومدم بیرون و تئاتر میرم و باشگاه بدنسازی تو هردوشونم جدیم ولی خب چیزی که اذیتم میکنه اینه من یه پسر ساده و مهربونم و مظلوم ، از خودم بدم میاد مثل پسرای دیگه نیستم و برای دخترا جذابیت ندارم، این روزا اکثرا دنبال پسرای زبون بازن و امثال من تو تنهایی , من از بچگی احساساتی بودم همیشه دلم میخواست عاشق باشم و همه چیمو با اون بگذرونم ولی نشد و هروقت خواستم به کسی نزدیک شم ریجکت شدم مثل این دختره که دیشب گفت وقتی دانشگاه دیدمت اصلا باهات حال نکردم و حالمو از دیشب به هم ریخته  ، فردا امتحان حقوق تجارت دارم و هیچی نخوندم چون حالم خیلی بده ، متنفرم از خودم و خوب بودنم دلم میخواد لاشی باشم :(

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه چند تا احمق دیدی، نباید خودتو ببازی. به وقتش ، مخاطب خودتو پیدا می کنی. الان یک کمی زوده. سنی ...

والا الان کم سناش خیلی بیشتر از یه رابطه عادیم تجربه کردن

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!