2777
2789
عنوان

یکی از ارزوهاتو بگو بهم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 53 پست
التماس دعا ابجی لطفا تورو به امام حسین قسمت میدم اگه تونستی  برای خواهرم دعا کن امسال پزشکیو بی ...

چشم یادم میمونه حتما 💋

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
چشم یادم میمونه حتما 💋

مرسی من به فدات❤❤❤😍

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذر نامم داره آماده میشه میخوایم بریم کلی برات دعا میکنم قسمتت بشه ❤

ای جان ممنونممم انشالله به سلامتی ❤️❤️

اسمم سارا برام دعا کنید مشکلم حل بشه بتونم بزودی برم🙏🏽

مگه زمان قلقلك ميرزاست كه مشهد رفتن آرزو باشه ؟ اون موقع با پاي پياده و خر و قاطر بايد ميرفتن مسافرت ...

عجب از پول بلیت و هتل یا خبر نداری یا انقدی داری ک نمیدونی ی سفر برات ارزو بشه یعنی چی 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
مگه زمان قلقلك ميرزاست كه مشهد رفتن آرزو باشه ؟ اون موقع با پاي پياده و خر و قاطر بايد ميرفتن مسافرت ...

بله متاسفانه داریم تو شرایط اقتصادی بدی زندگی میکنیم

برای بعضیا مشهد رفتن آرزوئه

:)

خب شاید کسی نمیتونه 

مادربزرگ من انقد دلش میخواد بازم بره ولی نمیشه 

من میگم ای کاش درآمد داشتم خودم می‌بردمش همه جا 

شاید این شرایط تجربه نکردین نتونین درک کنین

😍
عجب از پول بلیت و هتل یا خبر نداری یا انقدی داری ک نمیدونی ی سفر برات ارزو بشه یعنی چی 

خدا رو هزار مرتبه شكر كه وضعم خوبه . خدا كنه همه وضعشون خوب بشه . چند سال پيش نه براي زيارت . بلكه براي يه كار ديگه با چند تا زائر رفتم مشهد . با قطار رفتيم . اونجا هم از اين مهمانسراهاي ارزون قيمت رفتيم . فكر نميكنم چيز دست نيافتني اي باشه . البته راست ميگي . برايخيلي ها آرزو شده . ولي تا دو سال پيش يه مسافرت ساده بود . بنده ي خدا خوردن يه كاپوچينو الآن يواش يواش داره ميشه آرزو . كلي بخواييم بگيم كه خيلي چيزها آرزو شده . 

خب شاید کسی نمیتونه  مادربزرگ من انقد دلش میخواد بازم بره ولی نمیشه  من میگم ای کاش درآم ...

اين وقت سال كه همه ميرن آرزوئه . اما بقيه ي سال واقعا با يه مسافرت عادي فرقي نداره . البته تا چند وقت ديگه مشهد رفتن كه هيچي . خوردن يه نون بربري هم آرزو ميشه . با اين وضعيت داغون .