یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عجب از پول بلیت و هتل یا خبر نداری یا انقدی داری ک نمیدونی ی سفر برات ارزو بشه یعنی چی
خدا رو هزار مرتبه شكر كه وضعم خوبه . خدا كنه همه وضعشون خوب بشه . چند سال پيش نه براي زيارت . بلكه براي يه كار ديگه با چند تا زائر رفتم مشهد . با قطار رفتيم . اونجا هم از اين مهمانسراهاي ارزون قيمت رفتيم . فكر نميكنم چيز دست نيافتني اي باشه . البته راست ميگي . برايخيلي ها آرزو شده . ولي تا دو سال پيش يه مسافرت ساده بود . بنده ي خدا خوردن يه كاپوچينو الآن يواش يواش داره ميشه آرزو . كلي بخواييم بگيم كه خيلي چيزها آرزو شده .
خب شاید کسی نمیتونه مادربزرگ من انقد دلش میخواد بازم بره ولی نمیشه من میگم ای کاش درآم ...
اين وقت سال كه همه ميرن آرزوئه . اما بقيه ي سال واقعا با يه مسافرت عادي فرقي نداره . البته تا چند وقت ديگه مشهد رفتن كه هيچي . خوردن يه نون بربري هم آرزو ميشه . با اين وضعيت داغون .