2777
2789
عنوان

دیگه تموم شد برام ......

357 بازدید | 23 پست

میدونید سال هاست دوستش دارم هر بار ب خودم گفتم نه نمیخادت نمیشه ی چیزی زد تو دهنم ی وقتایی فک میکردم دوستم داره ی وقتایی نه با این که ازش دورم حتی سراغی هم ازم نمیگیره ولی وقتی میاد خوبه باهام امشب ی ف.ا.ل. گرفتم آب پاکی ریخت روی دستم گفت نمیخادت با کس دیگه رابطه داره ....واقعا سخت بود برام کسی که فک میکردم دوستم داره هیچ وقت نداشته...و فراموش میکنم شمارش پاک کر م عکسش پاک کردم دیگه هیچ وقت نمیخوامش لعنت ب عشق یک طرفه..خدا کنه هیچ کس درگیر عشق یک طرفه نشه که نابود میکنه آدمو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت بعضی از ادمای بی مصرف زندگیتو مچاله کن برو تا یه فاصله از سطل زباله وایستا پرتشون کن اگه داخل افتاد که هیچی اما اگه افتاد بیرون بدون بعضیا حتی لایق اون سطلم نیستن چه برسه زندگی تو

میگفت بعضی از ادمای بی مصرف زندگیتو مچاله کن برو تا یه فاصله از سطل زباله وایستا پرتشون کن اگه داخل ...

واقعا درست میگی خواهر حرفات هزار تا لایک داره بمیرم برات توهم کشیدی این دردو ؟