2777
2789

فکر کنم به خاطر چربیه خونه

مامانم این علائم رو داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اعصاب به طور موقت ک نمیرسن به دست و پا 

پا خواب میره و گز گز میشه

بعد ک حالتتو عوض کنی و جا به جا بشی ارتباط اعصاب ها اوکی میشن و گز گزیه خوب میشه

و چیزای دیگه هم میتونه باشه این حالت طبیعیشه

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم خونی دارم و قرص میخورم یعنی به خاطر همینه؟

احتمالش هست چون کم خون که باشی ضعف اعصابم میگیری و دست و پا احتمال گز گز داره 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
شما میدونی بعد چندوقت ازبین میره؟

یه آزمایش کامل انجام بده که مطمئن شی اگه از کم خونی باشه گاهی پیش میاد ولی هر روز نداریش 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
یه آزمایش کامل انجام بده که مطمئن شی اگه از کم خونی باشه گاهی پیش میاد ولی هر روز نداریش 

آزمایش دادم حدود دو ماه پیش کم خونی و کمبود ویتامین دی داشتم دیگه نمیدونم ربطی داره به این یا نه

آزمایش دادم حدود دو ماه پیش کم خونی و کمبود ویتامین دی داشتم دیگه نمیدونم ربطی داره به این یا نه

اگه دادی که اکی هست مال همینه و اینکه کمبود ویتامین دی هم میتونه باشه چون باعث ضعف اعصاب و افسردگی میشه کمبودش