2777
2789
عنوان

تحصیل تو سن بالا

278 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من 40 سالمه و مهندس کامپیوتر ام

الان دلم میخواد مامایی بخونم 

چون علاقه به زنان زایمان و نازایی دارم 

اما پزشکی خوندن برام مقدور نیست 

رشته دیپلمم ریاضی فیزیک بوده

اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم

اطلاعات دارید؟ 

باید از پایه شروع کنی درسای تجربی رو بخونی‌دیگه‌

قاعدتا خودت که نمیتونی‌ از‌پسش‌بر بیای برو کلاس کنکور ثبت نام کن و از پایه بخون 

مامایی هم پزشکی نیس فکر کنم‌باید‌پیراپزشکی‌باشه

قبول شدن توش سخت هست ولی ممکنه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامایی رو با توجه به شرایطتتون باید مطب بزنید یا نهایت قرار دادی کار کنید 

شرایط مطب زدن هم اسون نیس و قراردادی ک پولی نداره 

اگر صرفا از روی علاقه ، کاردانی مامایی بگیر ک احتمال قبولی بالاتره نسبت به کارشناسی 

باید تغییر رشته بدید به تجربی، دیپلم تجربی بگیرید بعد هم کنکور و بعد دانشگاه. با دبیرستان بزرگسالان در شهرتون حضوری برید صحبت کنید.کامل راهنمایی میکنن. پرونده ی سال سوم راهنمایی و سال آخر دبیرستان هم باید موجود باشه البته اگر نباشه میتونید از اداره استعلام بگیرید

خیلی هم عالی عزیزم

میتونید کتابای درسی. و دست نظام جدیددست دوم از انقلاب تهیه کنید چون هزینه کم تر میشه براتون 

برنامه الا رو هم نصب کنید تدریس اساتید رایگانه اونجا 

یاد بگیرید و تست بزنید 

امیدوارم موفق باشید

مامایی رو با توجه به شرایطتتون باید مطب بزنید یا نهایت قرار دادی کار کنید  شرایط مطب زدن هم اس ...

البته اگر جایی بصورت پیمانی یا قراردادی کار کرده باشین ، مثلا ۷ سال 

شما تا ۴۰ سالگی به اضافه سال خدمتتون میتونید آزمون بدید 

و اینکه اگر سهمیه ایثارگری داشته باشین ، کلا محدودیت سن ندارین