2777
2789
عنوان

سوال در مورد استوری اینستاگرام

159 بازدید | 14 پست

سلام خانوما   ❤️

شبتون خوش

یک پیجی عمومی هست . من صبح دو تا استوری اون پیج رو سین کردم . الان که رفتم اون پیج استوری‌هاش دیگه نیستن اصلا نیستن . در حالی که با پیج خواهرم چک میکنم هنوز هستن . یعنی مدت زمان استوری‌ها تمام نشده و تا فردا صبح هست.

سوالم اینه 

چرا واسه من نشون نمیده؟

چی شده ممکنه استوری‌هاش رو برای من بلاک کرده باشه؟  🤔

ممنونم

شاید هایدت کرده

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم  یعنی میشه استوری رو فقط واسه یه نفر هاید کرد؟

آره

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید اینجا میپرسم من ماجرای برادر شما رو دنبال میکردم،میشه اینجا یا خصوصی بهم بگ ...

سلام عزیزم

بعد مدتها با کلی مشکلات و بحث بینشون تمام شد . مهریه‌ی اون خانم برابر شد با خونه‌ای که تو شهر خانم واسش خریده بود و چون گرفتن سند اون خونه یکجورایی گیر برادرم بود وکیل تونست ثابت کنه.

سلام تو اون تاپیک به من گفتید اگه یکی از مادر هارو میدید اینجور نمیگفتید

در حالی که من چیز بدی نگفته بودم. 

اون خانم گفت بخاطر اون خطای انسانی دنیا از ما ترسیده، 

منم گفتم اون خطای انسانی فقط تو ایران که رخ نداده بخوان بترسن.... چند بار متاسفانه قبلا رخ داده تو جهان

همین.

امیدوارم منظورم رو بد برداشت نکرده باشید 

من نگفتم اتفاق کوچیکیه

فقط گفتم ایران اولیش نبود که بخواد دنیا از ما بترسه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام تو اون تاپیک به من گفتید اگه یکی از مادر هارو میدید اینجور نمیگفتید در حالی که من چیز بدی نگفت ...

سلام خانم

اون خطا ، خطا نبود حالا چه انسانی باشه و چه ح ی و ا ن ی....

اگر کسی ذره‌ای بینش داشته باشه قطعا همون سال متوجه حقیقت شده. مگر اینکه خودش رو به خواب زده باشه یا اینکه به نفعش باشه هیچوقت حقیقت رو نفهمه.

مثل عاملان ِ اون اتفاق و طرفدارانشان................

منظوری بدی ندارم‌ها

امیدوارم سوءبرداشت نکنید.

و در مورد حرف اون خانم کاملا موافقم.

طنز وار گفتن ولی عین حقیقت رو گفتن.

در پناه حق ❤️

سلام خانم اون خطا ، خطا نبود حالا چه انسانی باشه و چه ح ی و ا ن ی.... اگر کسی ذره‌ای بینش داشته ...

اصلا بحث روی زدن سهوی یا عامدانه نبود عزیز دل، 

یه خانمی گفت بخاطر اون اتفاق دنیا از ما می‌ترسه، 

من گفتم اولین بار نیست این اتفاق افتاده که بخوان بترسن... 

خدا رو شاهد میگیرم که ذره ای تو نظرم کوچک بودن این اتفاق نبود، 

اصلا آدم چقد بتونه پست باشه بخواد بگه این اتفاق ناراحت کننده نبوده یا اهمیت نداشته، 

من منظورم این بود که این اتفاق ناگوار متاسفانه چندین بار رخ داده و ایران اولین کشور نبوده که بقیه دنیا بخوان ازش بترسن... همین 🙂💔

که یه خانم هم بد برداشت کرد و اومد نوشت الهی برای خودت و عزیزانت اتفاق بیوفته 🙂💔

من واقعا دلم شکست 🙂💔

گفتم ببینم واقعا ابراز خوشحالی کردم؟ گفتم اتفاق بدی نبود؟ یا گفتم کم اهمیت بود که اینجور وحشتناک برام دعا کردن؟ 🙂💔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام خانم خصوصی پیامی نبود.

نوشتم که😕

پرسیدم که سارا چی شد؟داداشت چیکار میکنه؟دیگه اون خانم پیگیر نیست؟

یعنی اون خونه رو دیگه ندادین بهش؟

ببخشید میپرسما ولی خیلی اون موقع تاپیک رو دنبال میکردم و حرص خوردم😂🙅🏽‍♀️

کامل بگو لطفااا😂😅🌹