2777
2789
شامم مرغ بریون و الویه و کشک بادمجون و ژله است تو پذیراییم بورک و سالاد ماکادونی و میگو و سمبوسه ام ...

چه خبره بسه دیگه اسراف میشه اگر دوست داشتی طبق مزاجتون از بیرون بگیر ولی کلی غذا میمونه اونوقت چند روز باید اونا رو بخوری

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
چیکار میکنید برای ازبین بردن بوش 

من هیچوقت متوجه بو نشدم 

من مرغمو قشنگ سرخ میکنم که نیاز به پیاز و سیر هم نداره 

ولی باز ی دونه پیاز و دوتا سیر و ی تکه فلفل دلمه ميندازم توش آخرشم برمیدارم میریزم بیرون

رب هم تو روغن و فلفل و زردچوبه سرخ میکنم و آخرشم میذارم قشنگ آبش خشک بشه به روغن بیاد 

مرغی که آب داره خوشم نمیاد و بدمزه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ران مرغ مزه و بوی بد داره  من هرموقع درست کردم اصلا نتونستم بوی بدشو از بین ببرم

من از یه شب قبل به مرغ پیاز زعفرون و فلفل دلمه یکم زردچوبه میزنم چند تا برگ بو هم روش میذارم ولی درکل من سینه مرغ بیشتر دوستدارم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
چیکار میکنید برای ازبین بردن بوش 

من خیلی وقته که بخاطر ازبین بردن هورمون مرغ اول مرغهارو که از فریزر در میارم میندازم تو قابلمه اب سرد میریزم روش یه ذره نمک بعد میذارم رو گاز و تا خواست جوش بیاد و کف کنه برمیدارم آبشو خالی میکنم مرغ هارو زیر شیر میشورم بعد بهش زعفرون فلفل دلمه و پیاز میزنم قبل پخت هم سرخشون میکنم

چیکار میکنی برای بوی بدش

ران مرغ روحسابی تفت میدم بعد مقدار زیادی پیازداغ بهش اضافه میکنم با زردچوبه و پودر سیر تفت میدم ،بهش زعفران ،هویج خورد شده،فلفل دلمه ای اضافه میکنم و رب تفت داده شده و نمک و اجاره میدم با شعله ی خیلی کم بپزه