2777
2789

بچه ها من چند وقته بد جور دلم پیشه یه استادامون گیر کرده 

میدونم مجرده خیلی مودب ومهربونه 

توروخدا بگید چیکار کنم بدون اینکه من پیشنهاد بدم خودش بیاد جلو 

چیکارکنم 

مردا چطوری عاشق میشند 

هر روز استوری هاش رو‌چک میکنم چیزای باحالی گاهی میذاره دلم میخواد واکنش نشون بدم و یه جوری سر حرفو باز کنم اما نمیدونم چی بگم 

مثلا امروز گذاشته بود بزرگ ترین ترس تون چیه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل نیستی؟ تاپیکات

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
خودت باش فقط  ادا نیا  بعدشم تو استوری بزار که اون ریپلای کنه  تو اول پیش قدم نشو& ...

اخه پیج من بسته است نمیتونه استوری هامو ببینه 

مثلا جواب این سوالشو چطوری بدم ک اونم حرف بزنه بعدش

دوران ما شبکه های اجتماعی نبود . استادمون  به خاطر من 

شماره ش رو تخته نوشت به بهونه اینکه اگه کسی سوال درسی داشت ازش بپرسه من همون موقعه از کلاس رفتم بیرون 🤣. اخرم نمره م کم دادک بهش زنگ بزنم علت بپرسم . بازم زنگ نزدم فقط نفرینش کردم . بعدا اتفاقی شماره همو پیدا کردیم گفت کشتی منو کل کلاس حتی خانمای متاهل بهم اس میدادن جز تو راهی نموند جز اینکه نمره ترم ت کم بدم بازم زنگ نزدی 🤣 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘