اراده ام که خیلی قویه ولی درسارو فکر میکنم یادم رفته رشته ام تجربی بوده...بخاطر جدایی از شوهرم میخام اینکارو بکنم بنظرتون موفق میشم یانه کسی بوده اطرافتون مثل من شرو کرده باشه و موفق شده باشه
یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چکار به کار بقیه داری کارت رو انجام بده درست و اصولی
فقط بگم راه یختی درپیش داری و تو استخدام دولتی به مشکل میخوری
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
یکی بود دقیقاا مثل شما جدا شده بود نشست خوند پزشکی تهران آورد
چ خوب...همش حرفاشون تو ذهنمه..کاش بتونم هرچی فقط موفق بشم
یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو
۱ من لیسانس حقوق دارم متاهل هم هستم ولی چون دوس دارم معلم بشم با دیدن شرایط منم میخوام کنکور بدم
۲ شرایط اینه ک معدل دوازدهم ۴۰ درصد تاثیر داره و دروس عمومی حذف شدن و اینکه اگه من بخونم باید کتابهای جدید رو بخونم ک حجمشون هم کم شده و نطمئنم موفق میشم همسدم هم کمک میکنه
همکلاسیه یه عزیز که متولد ۷۷هست و پزشکی میخونه متولد۶۰هست خوبه ک امثال شما اطرافش نبودن تا نتونستنای خودشونو تو مغزش کنن
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
با سلام من امروز تصمیم گرفتم کنکور بوم به ۲ دلیل ۱ من لیسانس حقوق دارم متاهل هم هستم و ...
من معلمم باید بگم با اینکه حجم مطالب کم شده ولی کنکور به شدت مفهومی سخت تر شده اگه به کنکور سال۹۹و۱۴۰۰نگاه کنی کاملا مشخصه .
و اینکه معلمی شرایط سنی داره در نظر بگیرید
موفق باشید
چ خوب...همش حرفاشون تو ذهنمه..کاش بتونم هرچی فقط موفق بشم
از همه حرفا و فکرا خودتو دور کن
هنوز خیلی جوونی فکرشو کن تو 28 سالگی اگه یه رشته خوب بیاری تو 32 سالگی فارق شدیو یه جایگاه خوب میتونی داشته باشی چه بسا یه ازدواج خوب هم تو همون حین تحصیل داشته باشی ولی زمان بده حتما به خودت