2777
2789

سلام. من خیلی آدم حساسیم ب خصوص درمورد دکوراسیون خونه. من تو دوران عقد ب سر میبرم. همسرم داره یه خونه میسازه طبقه چهارم خونه مادرشوهر. کلا زیربنا هفتاد متره و میخوان دو خواب دربیارن. من قبل اینک آجر بچینه بهش گفتم یکی از اتاق هارو دوازده کن ک مال خودمون شه اون یکی شش متر شد عیب نداره واسه بچه آینده بشه. اون خونه رو دیوار چینی کرده هنوز نه منو برده نشون بده نه عکسی ازش میگیره ک من وسایل چوبیمو براساس اون بخرم. دیدم همه چی داره گرون میشه گفتم بهش دیوار چینی کردی متراژا چطوری شده گفت اون مدلی ک خودت گفتی. رفتم سرویس خواب رو خریدم بهش گفتم واسه اتاق خواب خودمون ک دوازده بشه اینا جا میشن. بعد میگ هنوز نمیدونه اتاق خوابمون چند متره اولش گفت شش متر دید عصبی شدم گفت باید متر کنم. خدایی این روانی شدن نداره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه میکنم از دستش بعد بابام میگ سر چیدمان خونت گریه میکنی. اینجور چیزا مهم نیس.خب دلم نمیخواد تیکه ...

اصرار کن دیگه بگو باید حتما ببینم .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

حق داری...ولی مردا مثل ما عجول نیستن...ما هم یک ساله که خونمون رو تعمیر کردیم و تغییر کلی دادیم من خیلی عجول بودم اما شوهرم اصلا مهم نبود براش...بعد از اتمام خودش اندازه گیری کرد و هر چی نیاز بود خرید...شما هم اجازه بده خونتون تموم بشه بعد خرید کن عزیزم

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
حق داری...ولی مردا مثل ما عجول نیستن...ما هم یک ساله که خونمون رو تعمیر کردیم و تغییر کلی دادیم من خ ...

باید از اول اینکارو میکردم. از روز ب روز گرون شدن وسیله ها ترسیدم😔