2777
2789

چی درست کنپ؟تنقلات شام میوه دسر هرچی ب ذهنتون میرسه بگید با اینکه هزاربار رفتم خونه هاشون الان دفعه اوله دعوت میکنم میخوام عالی باشه البته با هزینه معقول

بنظرتون برای ده نفر چقد باید هزینه کنم

باقالی پلو با ماهیچه و فسنجون با مرغ

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه تابستانی شیرینی شربت....زرشک پلو با مرغ کشک بادمجان سوپ شیر سالاد فصل ژله بستنی......باقلا پلو ماهیچه بیورینگ بادمجان سوپ زعفرانی سالاد اندونزی ژله داخل طالبی ..انتخاب با شما....

مرغ یا جوجه که روتین همه پسند مهمونی هاس

سالاد و ترشی و سبزی و ژله و کیک خونگی و نوشیدنی و شربت و هندونه و به ظرف کوچیک میوه فصل

آب طالبی(فالوده) آجیل 

سوپ یه مدل خورش مثل قورمه سبزی که میدونی اکثرا دوست دارن

لبخند روی خوش

لبخند روی خوش

لبخند روی خوش

این اخریا هر مهمونی با هر نوع پذیرایی را جذاب و خوب و پر از خوش گذرونی میکنه

من خودم ی خورشت درست میکنم مرغ سرخ میکنم سوپ و اگه دلت خواست کوبیده از بیرون بگیر 

سالاد اندونزی خیارماست

دسرم یا ژله یا پودینگ ک راحت باشه 

میوهم هرچی دوست داری بگیر دیگه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

من بیشتر از دو نوع غذا رو اسرفا می دونم. حالا شما دفعه اولتون هست و دوست دارید هنر دستتون رو ببینند نهایتا سه نوع. میوه هم که میوه های فصل خوبن با موز که چون میوه های الان طبعشون سرد هست اگر کسی مشکل داشت بتونه بخوره. غذا هم بهتره یه نوع گوشت قرمز و یه نوع گوشت سفید باشه و یه خوراک گیاهی که طبع همه رو بشه در نظر گرفت. سالاد هم بستگی به ذائقه مهمان میشه سالاد کلم، اندونزی ،سزار ، آلمانی  که همه ظاهر قشنگی دارن درست کنید. دسر هم انواع پان هم خوبن. در کل اینو در نظر بگیرید که روی گشاده از سفره گشاده مهمتره و بیشتر توی ذهن مهمان می مونه