2777
2789
عنوان

کیا قید بچه دوم و زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 68 پست
نه سقط چیه انشالله وجودش پربرکت باش

منم قید بچه دوم رو خیلی وقته زدم گاهی نگران تنهایی اش میشم اما بازم میگم خدابزرگه انشاالله دوستای خوب و همسر خوب براش مقدر کنه تا هیچ وقت جای خالی خواهر یا برادر رو احساس نکنه من خودمم خواهر ندارم ولی خدا بهم دوستای خوبی داده و نگذاشته جای خالی یه خواهر رو حس کنم از کجا معلوم اگر خواهر داشتم باهم خوب بودیم اینقدر خواهرها با هم و برادرها با هم و خواهروبرادرها با هم هستن که یه عمر قطع رابطه هستن و سالی یک بارم همو نمبینن 

نمیتونم غذا بخورم اصلا اسم غذا ک میاد حالت تهوع میگیرم فقط نون پنیر میخورم 😭

من برعکس تو همیشه گرسنمه و ویار ندارم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بارداری؟

آره چهارده هفتمه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
من البته نه به خاطر پول به خاطر اینکه بچه زحمت داره من هم انسانم دوست دارم خودم هم زندگی کنم و لذت ب ...

ولی من دوست دارم زندگی کردن رو به بچه هام یاد بدم..

متاسفانه چند سال بود توی فکر بچه سوم بودم

که اوضاع الان واقعا نابسامان شده..

وضع اقتصادی مون معمولی بود الان با اینکا خونه و پراید هست واقعا اقصاد افتضاح..

پشیمونم اگر آینده رو میدیدم

حداقل مهر بچه دار شدن رو از دلم میکندم

میرفتم واسه خودم برنامه تفریح میذاشتم

خیلی بده کخ آدم‌منتظر باشه ولی شرایط به هم بریزه

طفلی اونهایی که ۱دونه هم ندارن خیلی نابود میشن بخان توی این شرایط صبر کنن دل دل کنند بیارن یا نه...

من از بچگی دوتا بچه دوست داشتم. ولی الان که مسیولیت و اوضاعو میبینم از اینکه اولی هم بیارم ترسیدم😅 ...

منم از بچگی دوست داشتم تک فرزند باشم دوتا برادر دارم که خیلی دوسشون دارما ولی همیشه وقتی یکی ازم میپرسید دلت نمیخواست خواهر داشته باشی میگفتم نه اصلا تازه دلم میخواست این دو تا داداشم هم نبودن و من تک فرزند بودم تا قبل ازدواجم همیشه اینو میگفتم ولی از وقتی ازدواج کردم دیگه ازین حرفا نزدم و مودب شدم   

ما که معتقدیم روزی هر بچه‌ و بزرگی دست خداست و خدا می‌رسونه. گرونی و ارزونی هم برای خدا معنا نداره. ...

پس چرا پایین شهر اینهمه بچه از گرسنگی میمیرن ؟ از بی پولی هزارجور مریضی میگیرن و میمیرن؟ توی آفریقا و خیلی جاهای دیگه کم بچه از گرسنگی نمردن 

خدا عقل داده ازش استفاده کنیم نه که چشامون رو ببندیم هرکاری دلمون خواست خواستیم بکنیم  بعدشم بگیم مقصر خدا بوده