2777
2789
عنوان

به دادم برسین .

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 50 پست
استرس نداشته باش چون گاهی وقتا عادیه .الان میتونی برو بهداشت پروندت رو هم تشکیل بده بهشون بگو ک اینح ...

نه نمیتونم  باید همسرم باشه  میگه اژانسا بد رانندگی میکنن روی سرعت گیرا   

الان دراز کشیدم  میترسم توالت برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خیر و خوشی و سلامتی عزیزم  میگم همه چی میخوری شما؟ من خیلی احتیاط میکنم   صبحانه اصن ن ...

صبحونه تخم مرغ یه روز درمیون میخورم .پنیر هم با گوجه یا گردو .الان ک حالت خوبه همه چی بخور فردا روز حالت تهوع بگیری نمیتونی بخوری بدنت کم نیاره

برو یه دکتر زنان دیگه،، برو اورژانس راهنماییت میکنن

دوتا دکتر عوض کردم این مدت   اینا مثلن بهترینن   تا ظهر صبر میکنم  تا ساعت ۱۲ اگه بدتر شدم  حتمن میرم اورژانس

ای خدااااا  بازم میگم عیبی نداره  بچه سالم باشع  تهوع تحملش میکنم

انشالله ک چیزی نیس .تو فامیلام ک چن تارو دیدم ک قلب بچه تشکیل نشده بود دارو خوردن ک سقط کردن اینجوری لکه بینی نداشتن.اصلا نمیفهمیدن ک بچه رشد نکرده

چیز خاصی نیست استراحت کن شیافتم بذار ۸ هفتگی بری سونو قلب بچه تشکیل شده ۶ هفی زوده منم همینطور بودم استرس نگیر استراحت کن لطفا

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده