2777
2789
عنوان

بهترین بیمارستان خصوصی در تهران

10818 بازدید | 20 پست

سلام. بهترین بیمارستان خصوصی در تهران که هم رسیدگیشون خوب باشه و هم پزشکان و تجهیزاتش خوب باشه کجاست ؟ بیشتر پزشکان ستون فقرات و قلب و کلیه خوب و متخصص مورد نظرم هست. ممنون میشم اگر اطلاعاتتون جدید هست بهم بگید .

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۷
1
100%
۱۲
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهر  آتیه  خاتم الانبیاء هتل بیمارستان گاندی عالیه که مختص پولداراست..‌    نو ...

سلام. این بیمارستانها رو بترتیب از بهترین نوشتید؟ یعنی بیمارستان مهر از همه بهتره بعد آتیه و ...؟

سلام. این بیمارستانها رو بترتیب از بهترین نوشتید؟ یعنی بیمارستان مهر از همه بهتره بعد آتیه و ...؟

آره مهر دکترای مجرب و باتجربه ای داره مطمئنم ازش و رفتمم بقیه رو از دوستام شنیدم ...تو خصوصیا اینا واقعا خوبن 

تا شقایق هست زندگی باید کرد...
آره مهر دکترای مجرب و باتجربه ای داره مطمئنم ازش و رفتمم بقیه رو از دوستام شنیدم ...تو خصوصیا اینا و ...

نظر سنجی هر بیمارستانی رو نگاه میکنم مردم لعنت کردند کادر و پرستار و دکتر رو. پس کدوم بیمارستان خوبه 😯😯😯

پیامبران درکل خوب نیس...اورژانسش خوبه برای اتفاقای انی دکترای خوبی هم داره مادرم اونجا بستری بود بنظرم کسی ک میخاد پیامبران هزینه کنه بره مهر خیلی بهتره ...ما میخاستیم مادرم مهر کارای درمانیش انجام بشه اما چون بیمه تکمیلیش برا پیامبران بود رفتیم اونجا هرچند اونجام خوب درمان شد رسیدگیشونم خوب بود اما لول کادر درمانی مهر بنظرم باللتر از پیامبران...مثلا تو مهر دکترای قدر و بزرگی همچون دکتر کلانی و دکتر کریمی (مغز و اعصاب ) هست دکترای دیگ تخصصشم اکثرا باتجربه و حاذقن... 

لاله زیاد جالب نیست ...گاندی خیلی گرونه فقط چون هتل بیمارستانه بخاطر هتلیش خفن و‌گرونه اما جراحای خوبی داره شنیدم اما اونجام پارتی بازی زیاد میشه ...در کل خوده پزشک مهمه ...بنظرم خود پزشک رو مطمین باشید و ب تبع اون ببینین کدوم بیمارستان هست و دنبالش باشید بنظرم بیمارستانای خصوصی یه روال مشخصی دارن و سبکشونم شبیه همه...پزشک مهمه...

پیامبران درکل خوب نیس...اورژانسش خوبه برای اتفاقای انی دکترای خوبی هم داره مادرم اونجا بستری بود بنظ ...

بله درست میفرمایید که دکتر مهمه ولی من برای اینکه مادرم نمیتونه راه بره خواستم تو یک بیمارستان دو یا سه روزی بستری بشه و دکترها چکاب کنند و کارهایی که لازمه انجام بشه

بله درست میفرمایید که دکتر مهمه ولی من برای اینکه مادرم نمیتونه راه بره خواستم تو یک بیمارستان دو یا ...

مشکلش چی بوده ک نمیتونه راه بره ...اما تو بیمارستان اینجوری قبول نمیکنن همه جانبه چکابش کنن...مثلا دکتری ک دستور بستری مینویسه باید تحت حوزه و تحت نظر ایشون کاراشون انجام بشه مثلا وقتی یه دکتر متخصص داخلی یا عفونی دستور بستری میده و بستری میشه دیگ دکتر مغز و اعصاب یا دکتر قلب نمیتونه زیاد مانور بده رو مریض...فقط دزحدی میان میبینن ک مریض تو اون روز مشکل خاصی نداشته باشه خیلی گذرا و سطحی...تخصصی بررسیش نمیکنن عزیز...