2777
2789

شب قبل خواب همیشه همه چیز رو سرجاش میزارم،تو سینک ظرف نمیزارم جمع بشه بعد هر پخت گازمو پاک میکن،هر صبح گردگیری و جاروبرقی و تی میزنم،هر شب بعد مسواک زدن سرویسمو میشورم،هر یکشنبه زیر مبلارو جارو میکنم و ملافه هارو عوض میکنم و کمدارو مرتب میکنم،هر دو هفته سرویس هارو کامل جرم گیر میریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1_همیشه بعد پخت هر غذا حتما گازو ی دستمال بکش _(با شیشه پاک کن)اگم چربه قبلش اسپری گاز پاک کن بزن )وگرنه فاتحه گازو باید خوند_2_سینک ظرفشور رو همیشه بعد تمیز کردن ی دستمال بکش(دستمالو ی گوشه بذار ک جزو عادتت بشه)

همیشه هم این فکر تو سرت باشه ک وای الان مهمون ناخونده میاد(مادر شوهر خواهرشوهر😁)

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
تمیزکاری و مرتب بودن در ی حدی خوبه..قرار نیست همیشه همیشه همین طور باشه..به خودت سخت نگیر بانو جان😁

من چون زندگی مشترکم تازه داره شروع میشه یه وقتا استرس کارای خونه میگیره منو😅 خسته کنندست یکم به نظرم

1_همیشه بعد پخت هر غذا حتما گازو ی دستمال بکش _(با شیشه پاک کن)اگم چربه قبلش اسپری گاز پاک کن بزن )و ...

😅 نکته آخر واقعا درسته... ممنون عزیزدلم... راستی چیکار کنم رد دستمال روی گاز شیشه ای نمونه؟؟؟ 

من چون زندگی مشترکم تازه داره شروع میشه یه وقتا استرس کارای خونه میگیره منو😅 خسته کنندست یکم به نظر ...

نه عادی میشه مثل کارتی روزمرگی چطور عادت داریم گوشی رو برداریم پیامهارو چک کنیم این کاراهم مثل کارای روزمرگیه

من چون زندگی مشترکم تازه داره شروع میشه یه وقتا استرس کارای خونه میگیره منو😅 خسته کنندست یکم به نظر ...

ای جانم😁😁پس طبیعی تا حدودی

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش خیلی خیلی راحت تر از چیزیه که بخوای بهش فکر کنی..فقط نظم و مسئولیت پذیری اولیه رو داشته باشی همه چیش حله..خودت قلق رو میگیری و از پیش حتما برمیای.

😅 نکته آخر واقعا درسته... ممنون عزیزدلم... راستی چیکار کنم رد دستمال روی گاز شیشه ای نمونه؟؟؟ 

دستمال خوب انتخاب کن:من ازین بسته های سه تایی یکونیم سال پیش خریدم هنوزم هستن و خوب پاک میکنن(فقط حتما وقتایی ک کثیف میشن باید تمیز بشوری)برو مغازه پلاستیکی بگو دستمال نانو و چن مدل داره _

3_همیشه عادت کن بعد خوردن غذا سریع پاشی و ظرفارو بشوری اگ بشینی دیگ موندی

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

خونت ک نویه ،حتما تمیز باش تا همیشه خونه و وسلایت تمیز بمونن_وگرنه مثل بعضیا ک دوسال از زندگیشون گذشته خونه زندگی پره خاک و گاز یک من چربو روغنی و سوختگی،و همه جا بهم ربخته و داغون 😐

اره واقعا... مخصوصا ظرفای شام اگه همون موقع نشوری میمونه برای فردا

ازهمین اول زندگی هم حساس باش ک شوهرتم حساس باشه رو نظافت _شل بگیری اونم وا میده