2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید

67 بازدید | 15 پست

سلام خانوما .این شغل های اینستا که این همه تبلیغ میکنن مثل دایرکتر و تایپیست و گویندگی و...

توروخدا اگه اطلاعی دارید بگید واقعیه؟باید قبلش پول واریز کنیم و اینکه میگن تاییدیه پلیس فتا دارن . من خیلی به کار احتیاج دارم

اصلا انقدری که میگن درامد داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب هیچ عنوان گول نخور من گول خوردم پول واریز کردم کلاهبردارن خودت ببین فک کن اونا اینهمه تایپیست و گ ...

عزیزم ب شماهم گفتن تایید پلیس فتا دارن؟آخه میگن قبلش برید تو سایت خودتون قانونی بودن مارو ببینید

اینا رو نمیدونم ولی اگه صدات خوبه و دوس داری دوبلور شی میتونی تو سایت گلوری تون ثبت نام کنی زیر نظر مهرداد رئیسی هستش. مهرداد رئیسی ار بهترین دوبلورا هست اطلاعات و اینا تو پیج اینستا و یوتیوپ و همین سایتش هست

عزیزم ب شماهم گفتن تایید پلیس فتا دارن؟آخه میگن قبلش برید تو سایت خودتون قانونی بودن مارو ببینید

بله استوری هم کرده بودن ما مجوز داریم تاییدیه داریم ولی همش جعلیه درست کردنش کاری نداره

ممنونم عزیزم . فقط اینکه نرفتی دنبال شکایت ؟؟؟

خواهش میکنم

ن گفتم ۵۰ت ارزش دنگ و فنگ نداره

اونموقه از من ۵۰گرفتن الان نمیدونم چقده

کلا خیلی تبلیغ میکنن چون راحته همه هم جذبش میشن ولی فقط دارن جیب خودشونو پر میکنن

خواهش میکنم ن گفتم ۵۰ت ارزش دنگ و فنگ نداره اونموقه از من ۵۰گرفتن الان نمیدونم چقده کلا خیلی تبلی ...

این که من دیدم پکیجش۲۳۰ تومنه😑 بعد فکرکن همه مثل شما گفتن۵۰ که ارزش نداره ولی واسه اونا قطره قطره جمع شده😬😬