2777
2789
عنوان

این خسیس بودنه ؟!

178 بازدید | 25 پست

اول بگم که چن ماهیه همو میشناسیم و اینکه خودشم میگه خانوادم خسیسن .وضع مالشونم خوبه هااا ولی خسیسن

حالا چند وقت پیش بهم کتاب داده واسه تولدن ولی سال چاپش واسه ۹۳ بوده.حس میکنم اینا مال خودش بوده :)))

ولی کتابا خیلی نو بودنا.اولش گفتم بیخیال مهم اینکه به فکرت بوده ولی فک کنم باید ناراحت شم ازش

ینی چرا اینکارو کرده؟ برام ارزش قائل نبوده؟

مشخصه خسیسه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ دقتی حالا رفتی سال چاپش رو نگاه کردی.ناراحتی نداره نوو بوده دیگه ولی قطعا مال خودش بوده 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

حالا مگه تو خیلی هم کتاب میخونی ک نو بخره ..همینم خوبه کتاب کتابه

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
تو این چند ماه بیرون نرفتید ؟ رستوران ؟ خرید؟ 

بیرون رفتیم ولی ازبس از اول گفت من خسیسم اصلا اسم رستورانو اینا نیاوردم

خب رابطمونم اونقدر قوی نشده بود

حالا گفته قراره شیرینی بده ببرتم بیرون

والا میترسم سکته کنه😂

چ دقتی حالا رفتی سال چاپش رو نگاه کردی.ناراحتی نداره نوو بوده دیگه ولی قطعا مال خودش بوده 

اخه نباید یکم به خودش زحمت میداد؟

انگار داره صدقه میده 😶

البته خودش میدونه من وضعم خوبه