2777
2789
عنوان

اصلا نمیشه که ..

304 بازدید | 22 پست

والدین همه ی بچه هاشونو یه اندازه دوست داشته باشن ..معلومه هر کدوم از بچه هاشون بیشتر مطابق میلشون رفتار کنه رو بیشتر دوست دارن که  ..این فکر منه ولی خب چرا بعضی افراد قبولش نمیکنن ؟ یا والدین انکار میکنن ؟

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من بچه ندارم 😅

😂😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

برادرشوهر من تمام عمرش بزور از پدرشوهرم پول گرفته به همه عالم بدهکاره فوق العاده چاخان و دروغگویه،هیچ کاری هم براشون نمیکنه 

دقیقا طبق فرمول شما چرا ایشون عزبزتره از بقیه؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
برادرشوهر من تمام عمرش بزور از پدرشوهرم پول گرفته به همه عالم بدهکاره فوق العاده چاخان و دروغگویه،هی ...

این از اصل والدین بین بچه هاشون فرق میذارن پیروی میکنه ..فقط نمیدونم چرا هنوزم ایشونو دوس دارن

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد 
این از اصل والدین بین بچه هاشون فرق میذارن پیروی میکنه ..فقط نمیدونم چرا هنوزم ایشونو دوس دارن

بله پسر عموی منم ،عموم رو میزنه ولی عموم ایشونو بیشتر ازربقیه دوست داره.اره والدین فرق میذارن قبول دارم ولی معمولا بچه ای که بیشتر اذیت میکنه رو دوست دارن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بله پسر عموی منم ،عموم رو میزنه ولی عموم ایشونو بیشتر ازربقیه دوست داره.اره والدین فرق میذارن قبول د ...

من بدترین فرزند خانواده ام ولی تو خونواده محبوب یا معمولی نیستم 

من بدترین فرزند خانواده ام ولی تو خونواده محبوب یا معمولی نیستم  

روزی نیست که یکی از بچه هام ازم نپرسن که مامان تو منو بیشتر دوست داری یا داداشمو منو بیشتر میخوای یا آبجیمو،، اگه  سه تامون لب پرتگاه باشیم و تو فقط بتونی یکیمونو نجات بدی کدوممونو نجات میدی؟ بنظرت میشه با صراحت و راحت اسم یکیشونو بیارم؟ مسلما نه

امروز،دخترم سوال آخری که نوشتم رو ازم پرسید منم گفتم هیچی همون لحظه خودمو از پرتگاه پرت میکنم پایین تا مجبور به انتخاب نشم😁

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.