2777
2789
عنوان

چطور میشه عقد و جشن عقد رو ی مکان گرف؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 24 پست
اها پس باید محضر رفت حتما ..این کارا رو خود عاقد نمیتونه بکنه تو دفترش مگع

ما رفتیم خانه عقد دیدیم کلی

آخرش گفتن حتما باید عقد تو محضر باشه اینجا اثر انگشت الکترونیکی بزنین

بعد اگه خواستین میام براتون فرمالیته عقد میکنم که فیلم بگیریم 

ما هم بیخیال شدیم

جشن میخایم بگیریم اخه چطور میشه اصا میخام تو یروز باشع که تو ارابشگاه و لباس واینا صرفه جویی شع

تو خونه جشن گرفته بودن دیگه سفره عقد رو خونشون پهن کرده یودن خونشون بزرگه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جشن میخایم بگیریم اخه چطور میشه اصا میخام تو یروز باشع که تو ارابشگاه و لباس واینا صرفه جویی شع

همون كاري كه گفتم ديگه زودتر حاضر شو با فاميل درجه يك برو تالار بگو اتاق عقد اماده كنن البته فرداش ميتوني بري برا كاراي دفترخونه 

حواست باشه اتاق عقدت شلوغ نشه همه بيان ميگن خوب نيست فقط خواهر برادرا و نزديكان 

حدود 3 تومن ورودی 1 تومن کیک 3 تومن شیرینی ارایشگاه و لباس و اتلیه هم 6 در کل همهمه خرجا با خرید و ...

عزیزم خواهر من عاقد اومد محل جشن عقدشون کرد روز بعدش رفتن اثر انگشت زدن

عزیزم خواهر من عاقد اومد محل جشن عقدشون کرد روز بعدش رفتن اثر انگشت زدن

اره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹