2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

2272 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان

پسرم چند روز دیگه دوسالش می‌شه و دارم از شیر می‌گیرمش.

هنوز شیر شبش رو قطع نکردم اما عصر وقتی از خواب بیدار می‌شه‌ و شیر می‌خواد و نمی‌دم خیلی گریه می‌کنه. حتی خوراکی هم نمی‌گیره یا از خونه خارجش می‌کنیم هم هنوز داره با جیغ گریه می‌کنه.

چه کنم؟ :(((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایستی به تدریج تعداد وعده های شیر رو کم میکردید.اول هم شیر شب رو قطع میکردید.به جاش آب میدادید.پستو ...

منظورتون از شیر شب شیر خوردنیه که باهاش می‌خوابه یا شیر نصف شب؟ وقتی الان وسط روز که بیدار می‌شه آب و خوراکی قبول نمی‌کنه خب نصف شب هم قبول نمی‌کنه دیگه🥲🥲 مخصوصا که نصف شب خواب‌آلوده اصلا خوراکی دست نمی‌گیره. وعده‌های روزش رو کم‌کم کم کردم الان گیر کردیم روی وقتی که از خواب بیدار می‌شه.

دخترم رو وقتی می‌خواستم از شیر بگیرم می‌گفتم می‌می مامان درد میاد. یا قصه‌ی گربه‌ای رو می‌گفتم که چون بزرگ شده بود دیگه می‌می مامانش رو نخورد شیر پاکتی می‌خورد. دخترم با همین چیزها کنار اومد با قضیه. ولی پسرم اصلا توی این فضاها نیست. :(

ببینید من هر دو تا پسرهام رو همین طور از شیر گرفتم.اول وعده نصفه شبها باید حذف شه چون ضرر هم داره هم برای دندان بچه هم خواب بچه.بعد وعده آخر شب که میخواد بخوابه.بعد وعده صبح که بیدار میشه.بعد هم وعده عصر.به هر حال هر بچه یه قلق خاص خودش رو داره.با خوراکی که میدونید دوست داره و آب جای شیر رو پر کنید.تکون بدید تو آغوشتون که بخوابه.نصف شب هم فقط پستونک   و آب بدید.

ببینید من هر دو تا پسرهام رو همین طور از شیر گرفتم.اول وعده نصفه شبها باید حذف شه چون ضرر هم داره هم ...

اره دندون‌هاش شروع کردن به خراب شدن :((

ممنونم عزیزم که توجه کردی و وقت گذاشتی