2777
2789
زنجبیل همراه با نبات داغ

به یکی از بچه ها هم گفتم من تو پریودیم تا 2 روز هر چی بخورم بالا می یارم فقط

برای همین دنبال یه چیزی بودم خوردنی نباشه🥲

بازم مرسی گلی ^^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که به قول خودت دور از جون داری میمیری دمنوش نخور یک ساعت بعد اثر میکنه

الان بهترم، نمیدونی چی کشیدم که وای😐

مامانم میگفت من سر 3 تا زایمان هام انگار انقدر درد نکشیدم که تو داری میکشی😂😂

منم دیروز اندازه مرگ گریه کردم از دردش و مامانم هم زد منو😐😢

وایی چرااا زدت؟ 😐😐😐

اتفاقا الان اگر من مامانم نبود مرده بودم😐

ببین سرکوفت میزنه ها، مثلا میگه انقدر گوشی بازی نمیکردی زودتر به فکر می افتادی

ولی خب کمکمم میکنه

وایی چرااا زدت؟ 😐😐😐 اتفاقا الان اگر من مامانم نبود مرده بودم😐 ببین سرکوفت میزنه ها، مثلا میگه ...

گفت چرا گریه میکنی انگار فقط تویه دنیا تو فقط اینطوری میشی اگه ادامه بدی به گریه ات موهاتو از جاش میکنم منم با اینکه درد داشتم اما با لبخند نشستم بعدش🙂🤦🏻‍♀️

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
گفت چرا گریه میکنی انگار فقط تویه دنیا تو فقط اینطوری میشی اگه ادامه بدی به گریه ات موهاتو از جاش می ...

وای الهی بمیرم... 

درکت میکنم کاامل

بعضی ادما فکرمیکنن همه ی پریودی ها مثل همه، اگر مثلا خودشون درد ندارن بقیه هم یعنی درد ندارن... 

تاسف که توی جامعمون زن بر علیه زن... 🥲

به یکی از بچه ها هم گفتم من تو پریودیم تا 2 روز هر چی بخورم بالا می یارم فقط برای همین دنبال یه چیز ...

ویکس بزن زیر شکمت کمرتو ببند برا خودم این خیلی خوب جواب میده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ویکس چیه؟ 😬

ویکس😐😂 همون که بو اکالیپتوس میده دیگه😬

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!