2777
2789
عنوان

جای خال بعد لیزر کِی میره؟!

157 بازدید | 10 پست

سلام من ۴ روزه لیزر انجام دادن . خال های صورتم سطحی بودن . 

ولی هنوز کاملا نرفته یه خورده قهوه ای هست بعضی هاش .

کرم زینک اکساید داده

گفت دو هفته روشون بمونه بعد اون ضد آفتاب بزن.دکترش هم خیلی خوبه 

کی کاملا بی رنگ میشه؟؟ میترسم ب جلسه دیگ نیاز داشته باشه 😕😕😕

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا می ره یکی دو هفته صبر کن

شب ها باید پماد رو پاک کنم ؟ 

شما انجام دادین؟ 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
شب ها باید پماد رو پاک کنم ؟  شما انجام دادین؟

اره عزیزم یکم زینک بزن از الان می تونی دوش هم بگیری. یه سوختگی سطحیه که زود برطرف می شه. برای من تا دو هفته لک و سوختگی می موند ولی بعد می رفت. پوستت هیلی روشنه؟ پوست های تیره بیشتر می سوزه. 

اره عزیزم یکم زینک بزن از الان می تونی دوش هم بگیری. یه سوختگی سطحیه که زود برطرف می شه. برای من تا ...

پوستم روشنه . یعنی واقعا باید پاک کنم آخه من پاک نمیکنم فقط دیگ روش نمیزنم هر چی رو صورتم موند میزارم همون باشه موقع خواب

واییی الان چی میشه؟؟؟