2777
2789
عنوان

دارم از نگرانی میمیرم 💔💔

607 بازدید | 26 پست

فردا امتحان نهایی جامعه دارم از صبح تا الان خوندم تمومش کردم رفتم سراغ سوالات نهایی پارسال  تپش قلب گرفتم حس میکنم مطلب از ذهنم بیرون رفته خیلی میترسم 💔💔

عوارض استرسم رو تجربه کردم اصلا نمیتونم بخوابم انرژی منفی زیاد دارم هرچی میخورم حس حالت تهوع بهم دس میده 💔💔

ب نظرتون چیکارکنم؟؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید؟😭💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا استرس داری تو تلاشتو کردی انشالله ک امتحانتو خوب میدی اگر سوالات امتحانم سخت بود بنظرت از سوالی ک بلدی شروع کن دوباره برگرد رو بقیه شون وقت بذار نگرانم نباش 

بشین نمونه سوالارو بخون طبیعیه استرس سر امتحان‌همه جوابا یادت میان جاهایی هم‌ک‌میبینی مشکل داری بنویس باز مروز کنی

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂

ببین منم همین حس رو دارم ولی وقتی برگه امتحان میاد جلوت یادت میاد جوابارو ولی ببین تا ثانیه آخر تایم امتحان بمون شاید یه چیزی یادت بیاد بگی عه عه عه عه اینجا رو یادم رفت بزار درستش کنم تجربه داشتم اخه به خاطر همین میگم