2777
2789
عنوان

پسرم کلافم کرده کسی میتونه کمک کنه

225 بازدید | 18 پست

سلام 

پسرم 4 سالشه.. اصلا از من و مخصوصا باباش حرف شنوی نداره.. ب پدر و مادر من وابستس هرروز میگه میخوام برم اونجا همش گریه و نق و اعصاب خوردی.. 

روزایی ک شوهرم نیس میبرمش (ی روز درمیون) ولی کلافه شدم مقصر خودمم ک وابستش کردم حالام خستم کرده.. همش حرفای بد میزنه ب من ب همه.. حرف منوباباش گوش نمیده

خونوادمم میگم نمیخوام بیام اونجا میگن بذار بچه بیاد گناه داره و فلان اونام همکاری نمیکنن خستم کردن

دلم میخواد خونه خودم بمونم هرروز کارامو کنم ولی نمیذاره همش با شوهرم بحث داریم ک اونم حق داره اصلا بچشو نمیبینه خونوادمم درک ندارن

بنظرتون ببرم پیش روانپزشک درست میشه؟ 

اخه همش حرفای بد میزنه.. حرف گوش نمیکنه.. میزنه کلافه شدم

اگه کسی اینطوری بوده کمکم کنه زندگیمو جمع کنم دیگه کلافه شدم مخصوصا ک ی توراهی هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط خونه ات رو بجای تحکم یجوری کن که دلش بخواد بمونه خونه 

مطمئنم خونه پدرمادرت بخاطر اینکه هی بهش بکن نکن نمیکنن و اذیتش نمیکنن راحته برای همین میره اونجا 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
محیط خونه ات رو بجای تحکم یجوری کن که دلش بخواد بمونه خونه  مطمئنم خونه پدرمادرت بخاطر اینکه ه ...

باورکن باهاش بازی میکنیم میگه هرکاری کنیم ب حرفش گوش میدیم ولی باز بددهنی میکنه گریه میکنه ک میخوام برم حتی وقتایی ک شوهرم خونس

خستمون کرده منم ک با شوهرم از ی طرف بحث دارم ک حقم داره دچار دوگانگی تربیت شده خونوادم ب فکر تنهایی خودشونن درک نمیکنن ک تو چ منجلابیم من

اره باید مشاور ببری

مشاور رفتم اونم میگه چندروز نذار بره خب خودم میدونم نباید بذارم ولی چطوووور

بخدا همه نوع سرگرمی داره فقط آپارتمانیم حتی میبرمش پایین تو محوطه کلی بازی میکنه ولی بازم شروع میکنه

باورکن باهاش بازی میکنیم میگه هرکاری کنیم ب حرفش گوش میدیم ولی باز بددهنی میکنه گریه میکنه ک میخوام ...

اون روزی که دلش میخواد بره خونه مامان وباباتون بگید بیا بریم پارک یا یهوسرش رو گرم کنید مثلا بگید کارتون میذارم با کلی خوراکی خوشمزه که از یادش بره . 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اون روزی که دلش میخواد بره خونه مامان وباباتون بگید بیا بریم پارک یا یهوسرش رو گرم کنید مثلا بگید کا ...

همه اینا رو میگم انجامم میدم یعو وسط خوردن یا کارتون دیدن بلند میشه گریههه ک بریم

بدیش اینه خونوادم کمک نمیکنن من میگم نمیخوام بری جلوشو هم میگیرم میاد زنگ میزنه ب بابام اینا ک بیاید دنبالم اونام جا این ک بگن ن بابات خونس یا مامان بابات باید اجازه بدن میگن آماده شو ما میایم دنبالت بعدم ب من میگن اذیت بچه نکن کلافم کردن

همه اینا رو میگم انجامم میدم یعو وسط خوردن یا کارتون دیدن بلند میشه گریههه ک بریم بدیش اینه خونوادم ...

واقعا در این شرایط باید همکاری کنن تنها راهی که دارید اینه که ازشون بخواید که همکاری کنند بخاطر تربیت و اینده پسرتون . پسرتون یاد گرفته با گریه و زنگ زدن و حرف بد زدن کارشو پیش ببره که این اولین خطر برای خودشه . هرجوری که شده با پدر مادرتون برخورد کنید و ازشون بخواید که تو این مسئله کنارتون باشن . 

واقعا در این شرایط باید همکاری کنن تنها راهی که دارید اینه که ازشون بخواید که همکاری کنند بخاطر تربی ...

اره شوهرمم نگرانه میگه این بچه کامل از دستمون خارج میشه و نمیتونیم کنترلش کنیم

حتی میگه اگه نمیتونی خودم با خونوادت حرف بزنم چون بحث ایندش درمیونه

ولی نمیدونم چیکار کنم ب خونوادم هررررچی میگم گوش نمیدن کار خودشونو میکنن

اره شوهرمم نگرانه میگه این بچه کامل از دستمون خارج میشه و نمیتونیم کنترلش کنیم حتی میگه اگه نمیتونی ...

اجازه بدید شوهرتون از خانوادتون در مقابل حفظ حرمت ها واحترام بخواد . توی این مورد پدر بچه باید دخالت کنه و مخالفتش رو اعلام کنه . 

اجازه بدید شوهرتون از خانوادتون در مقابل حفظ حرمت ها واحترام بخواد . توی این مورد پدر بچه باید دخالت ...

نخواستم باعث کدورت و ناراحتی شه وگرنه خودمم خسته شدم شوهرمم میگه بذار کمکت کنم خودمم آسی شدم