2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی عجیب دیدم

349 بازدید | 29 پست

بچه ها جون، 

خواب های من شدیییدا تعبیر میشن، طوری که گاهی قشنگ می‌دونم تو آینده چه اتفاقی ممکنه بیفته

الان سه ماهه باردارم، دو بار تا حالا خواب دیدم همزمان به این بچه، یه بچه ی دیگه هم تو شکمم هست که از این کوچیکتره

ایندفعه دیدم بچه تو شکمم داره باهام حرف میزنه و میگه: مامان منم هستم ولی ده روز کوچیکترم 🥺😰

یعنی تعبیرش چیه؟!

بنظرتون دوقلو باردارم؟!

آخه تو فامیل ما سابقه نداره

علائمم هم معمولیه

سونی قلب هم چنین چیزی نگفت

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید منظور اسنه که یه بچه دیگه هم بعدش به دنیا میاری شیر به شیر مثلا ، کلا خواب و تعبیر نکن ، پیامبر کفته که همیشه به خوبی تعبیر کنید و بگید خیره‌، هرچیه مطمین باش خیره برات

بسلامتی سالم باشه خداروچه دیدی شایدم دوتافرشته قراره نصیبت کنه

قربونت خواهر

ولی اینکه هر دو بار تو خواب دیدم یکیشون از نظر سنی کوچیکتره خییییییلی برام عجیبه.

خواب دیشب خیلی آشفته م کرد، برام دعا کن

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

میشه که بارداری دو قلو با چند روز فاصله باشه اما نه زمان زیادی

وقتی که خانوم دو تا تخمک آزاد میکنه به فاصله چند روز و نزدیکیم داره 

تو دوقلوهای ناهمسان هست، دیدی دوقلوهایی رو که یکی درشت تره یکی ریزتر، گاهی دلیلش اینه. 

میشه که بارداری دو قلو با چند روز فاصله باشه اما نه زمان زیادی وقتی که خانوم دو تا تخمک آزاد میکنه ...

البته در ادامه بگم این دوقلوها دو تا ساک بارداری دارن، یعنی دو تا کیسه اب و دو تا جفت که تو سونو مشخص میشه

شاید منظور اسنه که یه بچه دیگه هم بعدش به دنیا میاری شیر به شیر مثلا ، کلا خواب و تعبیر نکن ، پیامبر ...

آره عزیزم درست میگی، ولی خیلی بی قرار شدم... خواب خیلی عجیبی بود، خصوصا که دو بار تا حالا دیدم

دعا کن برام اگر دو تا هستن، هردوشون سالم باشن