2777
2789

سلام

شوهرم خیلی‌ ماموریت میره وقتی شوهرم نیست ببشتر تماس میگیرم با خانواده همسر و زیاد نمیرم خیلی کم‌میرم چون زیاد راحت نیستم

اما بهم تیکه میندازن ک شوهرت هست میای ب ما سر میزنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب برو سر بزن غریبه که نیستن 

وقتی بهت تیکه میندازن میگن نمیای یعنی دوست دارن ببیننت اگه ازت خوششون نمیومد که از خداشون بود نری پیششون

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

ب شوهرت بگو جوابشون رو یکبار برای همیشه بده

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

کار درستی میکنی

اصلا به تیکه هاشون توجهی نکن 

وقتی همسرت نیست دلیلی نداره بری

پل ارتباطی شما و اون خانواده، همسرت 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خوب برو سر بزن غریبه که نیستن  وقتی بهت تیکه میندازن میگن نمیای یعنی دوست دارن ببیننت اگه ازت ...

ب شخصه تنهایی راحت نیستم برم خونه مادرشوهرم 

همسرمم همینجوریه تنها نمیره خونه بابام

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خوب برو سر بزن غریبه که نیستن  وقتی بهت تیکه میندازن میگن نمیای یعنی دوست دارن ببیننت اگه ازت ...

زیاد سابقه خوبی نداریم چون ب پس زمینه بدی تو ذهنم ساختن و چالشای زیادی باهاشون داشتم هروقت میرم میبینم یادم میفته و اینک گلایه شوهرمو پیشم میکنن خوشم نمیاد 

زیاد سابقه خوبی نداریم چون ب پس زمینه بدی تو ذهنم ساختن و چالشای زیادی باهاشون داشتم هروقت میرم میبی ...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان