2777
2789
عنوان

راه نرفتن بچه :(

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 44 پست
حتما میبرم اگه ببینم هیچ تحرکی نداره, مادرم میگه منم اونجور بودم چهار دست و پا نرفتم و یهو از پنجره ...

بچه منم مثل دختر شماس خیلی خیلی بدغذا خیلی ضعیفه ن راه میرفت ن چهاردستو پا بعد که بردم دکتر آمپول ویتامین دی بهش زد بعد یه سالو 2ماهگی الان چهاردستو پا تازه میره نمیدونم کی میخواد راه بیفته نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم, دلیلش هم خود منم بخاطر مشکل رفلاکسش میترسیدم دراز کش بزارمش اکثر مواقع نشسته هست

خب پس باید خودش کمکش کنی

سرپا بگیریدش و تکیه ش بدین به دیوار

اول باید بتونه سرپا ایستادن رو یاد بگیره

(    )
دخترم منو پیر کرد بزور سرنگ و قاشق و قطره چکان و توو راه رفتن و ماشین بهش شیر و غذا دادم :(

اذینش نکن. حالا که دیگه میتونه غذای سفره بخوره. غذای خوشمزه براش درست کن. بذار جلوش تا بازی کنه. اگه الرژی خاصی نداره همه چیز میتونه بخوره. .خوراکیا و میوه های حساسیت زا رو با احتیاط بهش بده.وزنشم خیلی کم نیست. بچه های من خیلی خیلی وزنشون از کوچولوی شما کمتر بود. 

خب پس باید خودش کمکش کنی سرپا بگیریدش و تکیه ش بدین به دیوار اول باید بتونه سرپا ایستادن رو یاد بگ ...

درسته عزیزم, از چن روز پیش روز کردم به تمرین باهاش, ممنونم که جواب دادی عزیزم

نه عزیزم, دلیلش هم خود منم بخاطر مشکل رفلاکسش میترسیدم دراز کش بزارمش اکثر مواقع نشسته هست

پسر من که شانزده ماهشه راه نمیره تو چهارده ماهگی چهاردست و پا رفت ولی قبل اون غلط میزد دعا کن پسرم راه بره منم خیلی غصه میخورم منم برای تو دعا میکنم عزیزم

ويتامين دي بدن هم كم بودني بچه دير تر را مي افته قطره ويتامين آد بچه رو مرتب ميدادي؟

اره والا عزیزم, من ایران نیستم عراقم, اینجام داروهاش خارجیه بهترین قطره هارو دادم بهش, دندوناش هشت تا اومده ها, مادر بزرگم میگه بخاطر طندونه ک تاخیر کرده توو راه رفتنش! من ولی قانع نمیشم چون همخ بچه ها دندون در میارن ک

پسر من که شانزده ماهشه راه نمیره تو چهارده ماهگی چهاردست و پا رفت ولی قبل اون غلط میزد دعا کن پسرم ر ...

انشالله که بچه هامون سالمن و راه میرن, باهاش تمرین کن توام عزیزم بزار عضلاتش قوی شن

بچه منم مثل دختر شماس خیلی خیلی بدغذا خیلی ضعیفه ن راه میرفت ن چهاردستو پا بعد که بردم دکتر آمپول وی ...

عین پسر من تو چهارده ماهگی چهاردست و پا رفت الان دو ماهه گذشته هنوز راه نمیره یعنی آمپول تاثیر داره ؟ به دکتر گفتم گفت هنوز صبر کن برو دو ماهه دیگه بیا هیجی نداد