2777
2789
عنوان

رژيم نگیرید. خواهشا خواهشا رژیم نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 5752 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب بود 

اما من رژیم اصولی میگیرم، هر روز ورزش میکنم 

غذاهای خوب میخورم با حجم کم 

صرفا برا من افسردگی نمیاره کاهش وزن 

اتفاقا انگیزه و روحیه آورده تا الان ک موفق شدم ده کیلو کم کنم 

حق با شماست کاهش وزن با قرص و دمنوش و این چیزا خیلی ضرر داره 

اما کاهش وزن اصولی ماهی سه تا چهار کیلو با ورزش و رژیم، هیچ مشکلی به وجود نمیاره 🌹🌺

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

خیلی خوب بود  اما من رژیم اصولی میگیرم، هر روز ورزش میکنم  غذاهای خوب میخورم با حجم کم&n ...

رژیم گرفتن خیلی عالیه اراده میخواد. . موجب دفع مواد زائد بدنه.

سه چهار کیلو در ماه زیاده. من خیلی مراجعه کننده دارم که حالشون بده چون مثلا 20 کیلو کم شدن.  خیلی آهسته کم کنید.

رژیم گرفتن خیلی عالیه اراده میخواد. . موجب دفع مواد زائد بدنه.  سه چهار کیلو در ماه زیاده. من ...

الان کاهش وزنم رسیده به ماهی دو الی سه کیلو 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

عزیزم میتونم برا افسردگی ازتون مساوره بگیرم ممنون میشم دوستیمو قبول کنین یا همبنجا بپرسم؟

خواهر گلم مطالب در تایپیکم 

با عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم 

هست 

مطالعه بفرمایید. 30 40 صفحه  اول .

جهت راهنمایی ایتا هستم
@zohre_bagheri

برای مشاوره و تماس تلفنی هزینه دریافت میکنم.

دوستان جهت کم کردن وزن مشاوره تلفنی  میدم. و پاسخگوی سوالاتون در طی رژیم هستم. ‌ @ zohre_bagh ...

مامانل عزبز دو تا سوال ؟اول اینکه ایا با خوردن ابجوش خالی وزن کم میشه ؟ چند وقت وچن‌د لیوان در روز ؟ودوم ابنکه منطورتون از بلغورکندم یعنی گندم اسیاب شدسست ؟ممنون میشم‌پاسخ بدی

مامانل عزبز دو تا سوال ؟اول اینکه ایا با خوردن ابجوش خالی وزن کم میشه ؟ چند وقت وچن‌د لیوان در روز ؟ ...

عزیزم با آب‌جوش خالی نه وزن کم نمیشه. آب‌جوش برای پاکسازی بدنه که الان همه لازم دارن. یکی روش‌های پاکسازی. 

بلغور گندم 

گندم خرد شده است. باهاش حلیم درست میکنن

رژیم شیر رو شنیدین اونم بنظرتون غیر اصولیه

من چند ساله رو رژیم کار کردم. این رژیمهها هیچ کدوم ریشه ای نیستن و برمیگردن. 

باسبک زندگی رو درست کرد. 

تحرک مداومو منظم تا آخر عمر

اصلاح تغذیه 

و......