2777
2789
عنوان

بابام بخاطر اینکه همسرمو بکشونه خونه منو طعمه کرد😣😂+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این پیامارو میبینم یاد خود می افتم شوهر منم این مدلیه فقط خدا صبرت بده 

😣میدونم چی میکشی😂 میدونی در کل آدم خوبیه ها اما اینکه دیر یه چیزی رو قبول کنه رو مخمه این دختر بود هیشکی نمیگرفتش همه از بله گفتن سر عقدش ذله میشدن😂🤣

😣میدونم چی میکشی😂 میدونی در کل آدم خوبیه ها اما اینکه دیر یه چیزی رو قبول کنه رو مخمه این دختر بود ...

😂😂

ان شاءالله خوشبخت باشید 

وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
😣میدونم چی میکشی😂 میدونی در کل آدم خوبیه ها اما اینکه دیر یه چیزی رو قبول کنه رو مخمه این دختر بود ...

اخ گفتی اخرم منت میزاره انگار بقیه مقصرن این لطف کردن قبول کرده فکر کن دروغ گویی که از بچگی دروغ میگه دروغاش رو میشه عوض پشیمونی پرو بازیم درمیاره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
آخه خونه از اون چیزی که فکر میکردیم گرونتر شده بود نظر من این بود که به پولا دست نزنیم نگهش داریم یه ...

خب نظر شما که خیلی بد بوده مگه پول اونم مقدار بالا رو همینطوری نگه میدارن باز ماشین بهتر هست

خب نظر شما که خیلی بد بوده مگه پول اونم مقدار بالا رو همینطوری نگه میدارن باز ماشین بهتر هست

ماشین خورد یه جایی قیمتش میفته اما اگه نگهش داری فک نکنم اتفاقی بیفته تو خونه نگه نداریم که مثلا بزاریم بانکی سود سپرده ای چیزی

ماشین خورد یه جایی قیمتش میفته اما اگه نگهش داری فک نکنم اتفاقی بیفته تو خونه نگه نداریم که مثلا بزا ...

خب من حس میکنم شَم اقتصادی شوهرتون بهتر از شماس البته بازم خودتون صلاح رو بهتر میدونین