2777
2789

می‌خوام دانشگاه ثبت نام کنم ...یه هفته هست کلاس قلاب بافی میرم .کتابخونه عضوم...همش دلم میخواد اطلاعاتم ببرم بالا حس میکنم اینکه تو خونه باشم سوت و کور از همه عقب میفتم ....حس بدی بهم دست میده..رمان مینویسم می‌خوام پیج بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صب تا شب با بچه هام بگردم بچرخم خوش بگذرونم همین

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
نهایت ۸ ...بچه کوچیک دارم ...الان بد خواب شده تو بغلم افتاده ...منم ماسک جو‌زدم صورتم هی نگاه می‌کنه ...

وای من شیشو پامیشم واسه صبونه شوهرم هفت میره منم میخابم تا ده انگیزه ندارم ولی هدف دارم

وای من شیشو پامیشم واسه صبونه شوهرم هفت میره منم میخابم تا ده انگیزه ندارم ولی هدف دارم

دقیقا صبح هایی ک شوهرم می‌ره سر کار شش نیم باید پاشم بهش صبحانه بدم بعدش بخوابم باز ۸ بیدارم

شما چند سالتونه؟؟؟  اره صبح بیدار شده مامانش رو با همیچین ماسکی دیده😂😂

من ۲۳ یه ساله عروسی کردم...گیتار میزنم ولی خیلی زیاد شده تمرینم باید روزانه سه ساعت تمرین کنم