2777
2789
عنوان

عمل واژینوپلاستی و لابیاپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 5128 بازدید | 79 پست
فکر میکنم بیش از حد البته اولین چکاب بعد عملم سه روز دیگه است ولی میترسم بخیه باز شده باشه یا عفونت ...

عزیزم پیش کی عمل کردی ؟ من یک یاز دوستام پیش دکتر مقتدری عمل کرده بود اون خانم دکتر مشاوره آنلاین داشت تو این چند روزی که نگران بودش ازش مشاوره تلفنی میگرفت میخوای امتحان کن شاید به توام جواب داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسی توروخدا کمکم کن بگو درد داره لابیا ؟ شوهرم دلمو خون کرده انقد که ازم ایراد میگیره🥺

درد داره بعد عمل

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
فعلا که جانم یه هفته است رضایتمو بعد ۲ ماه باید بگم چون تا دوماه ورم داره و رابطه نباید داشته باشم&n ...

آره الان خیلی زوده بالاخره هر عملی دوره نقاهت خودشو داره ؛ یکی از دوستای من واژینوپلاستی کرد تو اصفهان دکترش ندا مقتدری هست همیشه ازش تعریف میکنه میگه عمل کردم خیلی راحت بودم عصن اذیت نشدم الان هم بارداره میخواد زایمان سزارین کنه پیش همین دکتر

واااای چ دلی داری اسی

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
۱۲ میلیون ۴ تا عمل بود حالا بعد دوماه میشه نتیجه فهمید ولی برای منو‌ هم از کف لگن هم از پرینه تنگ کر ...

سلام دوست عزیز ...شما از عملتون راضی بودین؟کدوم شهر هستین؟من می خواستم عمل کنم دکتر گفت۳۸میلیون منصرف  شدم...لطفا اگر پیاممو دیدی جواب بده لطفا

سلام دوست عزیز ...شما از عملتون راضی بودین؟کدوم شهر هستین؟من می خواستم عمل کنم دکتر گفت۳۸میلیون منصر ...

من خیلی تحقیق کردم دکتر خوبی پیدا کردم الان هفت روزه عمل کردم ولی بی نهایت درد داره الگی میگن راحته

تهران بودی بگو معرفی کنم حدود۲۸شد ولی عالی

دوستان اگر سمت شهریار هستید و متخصص زنان خوب اون دور و بر میخواد دکتر اکرم قرا محمدی هم کارشون خوبه من اینستاشونو دنبال می کنم چند تا از فامیلامون مریضش بودن خیلی راضی بودنhttps://doctorgharamohammadi.ir/

من واژینو انجام ندادم ولی لابیاپلاستی پیش خانوم دکتر سمیه ادایی انجام دادم عالیه قبلش خیلی میترسیدم چون کلا ادم ترسویی هستم ولی از  وقتی انجام دادم همش می گم ای کاش زودتر از اینا این عملو انجام می دادم

من خیلی تحقیق کردم دکتر خوبی پیدا کردم الان هفت روزه عمل کردم ولی بی نهایت درد داره الگی میگن راحته ...

سلام عزیزم مبارک باشه...الان از عملت راضی هستی؟پیش کی عمل کردی؟