لطفا کسایی که عمل کردن میتونن بگن تا چند وقت درد دارین موقع وایستادن یا نشستن یه درد بدی وقع نشستن انگار معقدم درد میگیره چند وقته من ۷ روزه عمل کردم هر ۱۰ ساعت اگر شیاف نزنم دردم میگیره
رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
فکر میکنم بیش از حد البته اولین چکاب بعد عملم سه روز دیگه است ولی میترسم بخیه باز شده باشه یا عفونت ...
عزیزم پیش کی عمل کردی ؟ من یک یاز دوستام پیش دکتر مقتدری عمل کرده بود اون خانم دکتر مشاوره آنلاین داشت تو این چند روزی که نگران بودش ازش مشاوره تلفنی میگرفت میخوای امتحان کن شاید به توام جواب داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا که جانم یه هفته است رضایتمو بعد ۲ ماه باید بگم چون تا دوماه ورم داره و رابطه نباید داشته باشم&n ...
آره الان خیلی زوده بالاخره هر عملی دوره نقاهت خودشو داره ؛ یکی از دوستای من واژینوپلاستی کرد تو اصفهان دکترش ندا مقتدری هست همیشه ازش تعریف میکنه میگه عمل کردم خیلی راحت بودم عصن اذیت نشدم الان هم بارداره میخواد زایمان سزارین کنه پیش همین دکتر
اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
دوستان اگر سمت شهریار هستید و متخصص زنان خوب اون دور و بر میخواد دکتر اکرم قرا محمدی هم کارشون خوبه من اینستاشونو دنبال می کنم چند تا از فامیلامون مریضش بودن خیلی راضی بودنhttps://doctorgharamohammadi.ir/
من واژینو انجام ندادم ولی لابیاپلاستی پیش خانوم دکتر سمیه ادایی انجام دادم عالیه قبلش خیلی میترسیدم چون کلا ادم ترسویی هستم ولی از وقتی انجام دادم همش می گم ای کاش زودتر از اینا این عملو انجام می دادم