2777
2789

من تو مجردی کلا تو خونه اهل صحبت نبودم. مگر کنار خواهرام و دوستام. اهل مهمونی رفتن نبودم .ولی فقط تو گروه دوستام و کنار خواهرام خیلی بهم خوش میگذره. و فقط میتونم با آدمهای خونگرم و اجتماعی ارتباط برقرار کنم چون خودم مدلم طوریه ک کسی نیاد باهام صحبت کنه باهاش صحبت نمیکنم.الانم دوران عقدم. دلم میخواد تو خونه خودم ک برم  کسی نیاد محفل سکوت و تنهاییمو بهم بزنه. من قراره تو ساختمان فامیلی زندگی کنم ک مادرشوهرمم هست. خانوم خوبیه. و یک پسر داره ک الان همسر منه و خیلی بهش وابستس. از این میترسم ک هر شب بگ بریم پیشش طبقه پایین سر بزنیم. میدونم ک میرم چون دلم نمیاد بگم نه. ولی تو دلم خیلی ناراحتم. 

من عاشق تنهایی ام 

الان که دانشجو ام خابگاه خصوصی میمونم که تنها باشم تو اتاق 

ی خواستگار داشتم از همه نظر اوکی بود ولی پر جمعیت بودن و می‌گفت خیلی بهم وابسته ایم و اهل رفت و آمد

مامانش خونشو کرده بود آپارتمان به هر بچه ی واحد داده بود 

ولی  ردش کردم دیدم آدم همچین زندگی نیستم آخرش میشه طلاق 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

من عاشق تنهایی ام  الان که دانشجو ام خابگاه خصوصی میمونم که تنها باشم تو اتاق  ی خواستگا ...

منم اینقده دوس دارم هیشکی باهام کار نداشته باشه . و اجازه بدن باهاشون کار نداشته باشم. ب خاطر اینک مادرشوهرم باهام صمیمی نشه بهش کم زنگ میزنم ک بعدها ازم انتظار پیدا نکنه ک هر روز تو رفت و آمد از این خونه فامیل از این واحد آپارتمان به اون واحد آپارتمان باشم.فکر نمیکردم متاهلی اینقده سخت باشه. شما هم ب کسی عادت ندین. مجبورن بپذیرن ک شما این چنین  هستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینقده دوس دارم هیشکی باهام کار نداشته باشه . و اجازه بدن باهاشون کار نداشته باشم. ب خاطر اینک م ...

خوبه اینجوری 

بهترین کار اینه محترمانه و رسمی برخورد کنی که فکر نکنن از خودشونی و زیادی قاطی بشن باهات 

آره همه میدونن من عاشق کنج اتاق و تنهایی ام😁

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

خوبه اینجوری  بهترین کار اینه محترمانه و رسمی برخورد کنی که فکر نکنن از خودشونی و زیادی قاطی ب ...

حس فوق العاده تو خودت بودن و لذت بردن از سکوت رو ک داری کاملا برام قابل درکه