2777
2789

من ۱۶ سالم و معدلم بالا هست معلم هام گفتن با این معدلت میتونی بورسیه بگیری و.....

شما میدونید چجوری؟یعنی کارنامم رو باید بدم به سفارت یه کشوری....؟بعد قبول میکنن؟🤔

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بگید

🎀

تا سنت کمه رو مغز پدر مادرت برو بورسیه یه کشور خارجی بگیر و زودتر برو که مثل ما نشی ، اگرم راه دور نمیتونی ترکیه بورسیه های خوبی میزاره که هم هزینه هات کمتره نسبت به کشورهای دیگه هم نزدیکه ، فقط فکر کنم شرط سنی داره باید زود بجنبی چون من برا خودم تحقیق کردم فکر کنم تا ۱۸ سالگی وقت داشت ، من جات بودم زودتر میرفتم

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا سنت کمه رو مغز پدر مادرت برو بورسیه یه کشور خارجی بگیر و زودتر برو که مثل ما نشی ، اگرم راه دور ن ...

مامان بابام که خودشون خیلی موافقن که برم میگم یعنی این کار رو انجام بدم قبول میکنن بهم بورسبه میدن؟

🎀

دبیرستان رو نمیدونم، یعنی تاجایی که میدونم بورسیه به اون شکل ندارن حالا شاید هم باشه و من چون دنبالش نبودم شخصا حرفم اشتباه باشه، باید بگردی ببینی چطوره توی سایت مدارس بین‌المللی و... . اگر منظورت دانشگاهه، بعضی دانشگاه‌ها شاید بتونی اما کشورهایی که شهریه پایینی دارن دانشگاه‌ها یا رایگانن نمیتونی تو مقطع لیسانس معمولا. باید بری سایت دانشگاه‌ها رو ببینی، از طریقی که خودشون میگن برای پذیرش گرفتن اقدام کنی توی بازه زمانی مشخص. احتمالا روند دبیرستان هم همین شکلی باشه اگر بورسیه‌ای باشه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اخه اون موقع چون ۱۸ سالم  میشه فک کنم شرایطش سخت تر میشه

اتفاقا برعکس

ببین الان سنت کمه

خیالپردازی زیاده

نمیخوام بزنم تو ذوقت ولی دوتا مثال میزنم

عطیه هم گروهیم توی دبیرستان بود معدلش زیر بیست نبود ولی پول نداشت خودشو جر داد بورس بشه ولی چوم تمکن مالی نداشت کشوری قبولش نکرد

در عوض مانیا دوستم درسش متوسط بود دانشگاه آزاد رفت و الان بعد لیسانسش که ایران گرفت داره فرانسه داره درس میخونه

چرا؟ چون پول داشت

دانشگاه رفتی رشته های محاجرپذیر برای کشور مقصدت رو انتخاب کن