2777
2789

سلام دوستان

من ٢ قلو باردارم، تو هفته ١٨ هستم

تو هفته ١٣ هم سركلاژ كردم هم پساري گذاشتم

اون موقع طول سرويكسم ٣٠ بود

ديروز كه رفتم سونوي انومالي ديدم با وجود سركلاژ و پساري طول سرويكسم خيلي پايين اومده

شده ٢٤😰😰😰

كسي بوده شرايط من و داشته باشه؟

الان كامل استراحت مطلقم

و فقط براي سرويس بهداشتي و حمام از جام بلند ميشم

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت کن فقط مهم اینه سرکلاژ شدی 

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
ببخشید اینو دقیقا کجا مینویسه خیلی دیدم طول سرویکس میگن ولی من تو هیچکدوم از سونو هام نمیبینم

هم تو سونوي انومالي هم ان تي

شما كه اخراي بارداريت هستي

براي منم دعا كن به سلامتي بگذرونم🙏🏻🌺

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
تخت شیب دار بخاب حتما گلم  من ی قلو دارم .ان تی سرویکسم 37 بود .16 هفته شد 30  الان هم ه ...

براي شما به نسبتِ من خيلييييي بهتره

براي من تو ١٨ هفته ٢٤ هست

يعني فقط و فقط خدا كمكم كنه و نگه داره بچه هامو🌺

استراحت کن فقط مهم اینه سرکلاژ شدی 

توكل به خدا

موقع زايمان حتما برام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من خيليييي سخت حامله شدم

دوست ندارم زبانم لال اتفاقي بيوفته براشون😰

توكل به خدا موقع زايمان حتما برام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من خيليييي سخت حامله شدم دوست ندارم زبانم ...

نگران نباش عزیزم 

حتما

شما هم برام دعا کن کمبود اب جنینم جبران بشه و اتفاقی براش نیفته

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
سلام ببخشید مزاحمتون میشم پیش دکتر ملک اقصی رفتین؟

سلام عزيزم

نه