2777
2789

خدایا حاجت دل منم بده

واسم دعا کنید زندگی منو پسرم روبراه شه

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ يَا أَيُّهَا الْکَافِرُونَ «١» لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ «٢» وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «٣» وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ «۴»وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «۵» لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِيَ دِینِ «۶»

🌹

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ «١» اللَّهُ الصَّمَدُ «٢» لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ «٣» وَلَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ «۴»

🌹

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ «١» مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ «٢» وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ «٣» وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ «۴» وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ «۵»

🌹

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ «١» مَلِکِ النَّاسِ «٢» إِلَهِ النَّاسِ «٣» مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ «۴» الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ «۵» مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ «۶»

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ایشالله همیشه شاد باشی و هرچی صلاحه پیش بیاد واست

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم قُلْ يَا أَيُّهَا الْکَافِرُونَ «١» لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُون ...

خیر ببینی الهی

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
سالهاست دم اذان دعا میکنم کدوم حق 

خدابزرگه عزیزم

ناامید نباش

ایشالله همیشه شاد باشی و هرچی صلاحه پیش بیاد واست

ممنون مهربون🌹

خدابزرگه عزیزم ناامید نباش

دیگه باید بزرگیشو بهم نشون میداد..بیچاره میدونی کیه؟منم نه راه پس دارم ن پیش فقط دارم ذجر کش میشم.اینجا ام زیاد برام دعا کردن کو 

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
من این قدر حالم بده که نمیدونم چه آرزویی باید بکنم

اسی رفتی خونه خودت.چکار کردی.زرنگ باش حقتو بگیر .بیا خونت اگه نزاشت بیای خونه  بزار همسایه ها بدونن که خونه نمیزاره بیای شاهد باشن. تو دادگاه شاهد میخوای و خواست خونه را پس بده ازش شکایت کن.بگو میگه برو طلاق بگیر .پاشو برو خونه بابات.بگو من خونه بابام جا ندارم.حق حقوقم را بده برم برای خودم خونه اجاره کنم.جرم داره کسی اون طرف را از خونه بیرون کنه.اینقدر مظلوم نباش .تو از طلاق اصلا نگو.بزار طلاق فقط از طرف خودش باشه .که حق نصف اموال بهت برسه .زرنگ باش و با سیاسیت.اون اقا را هم به خدا واگذار کن.کسی اینجوری دل میشکنه .نمیمیره تا خدا همینجوری دلشو نشکنه.ببین کی گفتم.تو به فکر خودت وبچت باش .زرنگباشی خیلی زود میتونی خودت یه زنگی برای خودت با ارامش فراهم کنی.خدا هم همیشه بهت نزدیکه مطمعن باش.اول حقت را بگیر با سیاست .بعد .برو دنبال زتدگی خودت .با توکل به خدا .بعد میتونی با یکی که شرایطش شبیه خودته میتونی ازدواج کنی .خدا ارحم راحمینه.هر لحظه میتونه دنیا را از این رو به اون رو کنه.

اسی رفتی خونه خودت.چکار کردی.زرنگ باش حقتو بگیر .بیا خونت اگه نزاشت بیای خونه  بزار همسایه ها ب ...

واسم دعا کن عزیزم.

شنبه میره دادگاه ببینم باچه رویی میخواد بگه من طلاق میدم زنمو آخه من مگه چیکار کردم

من این قدر حالم بده که نمیدونم چه آرزویی باید بکنم

انشالله خدا به دلت آرامش بده