2777
2789

سلام خانوما میخوام اقدام به بارداری کنم ۹ ماه پیش زایمان زودرس داشتم توهفته۲۶ بچم بعد یه هفته خونریزی ریه کردو ازدستش دادم الان ۳ ماهه اقدام کردم میترسم دوباره زایمان زودرس داشته باشم کسی تجربه ای داره لطفا بیادبگه چکارکنم مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم مثل شما منتها بچم موند الان میخواب دوباره باردار شم کلی مشکل واسم پیش امد اون موقع یه فیبروم داشتم و فشارم بالا بود الان دکتر گفته بخاطر سابقه درخشانم باید حتما فیبروم در بیارم بعد اقدام کنم

قبلا چرا زود رس گرفتی ؟ 

تایپک قبلی توضیح دادم عزیزم هرچی دکتر رفتم کسی نفهمید چرا ۵ روز بستری شدم کلی آزمایش وسونو همه چی نرمال بود ولی دلیل خونریزی مشخص نشد

وای منم مثل شما منتها بچم موند الان میخواب دوباره باردار شم کلی مشکل واسم پیش امد اون موقع یه فیبروم ...

عزیزم انشاالله که مشکلی برات پیش نیاد من پسرم۱۳ سالشه بارداری اولم خیلی راحت بود 

اره هفته۱۹ تا۲۶ همش آمپول وشیافت استفاده کردم با استراحت مطلق ولی بازم قطع نشد

امپول انوکساپارین هم داشتی؟

استراحت مطلق بودی

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

وای خدا😭، منم بچم ۲۶ هفته دنیا اومد و فرداش مرد. این ماه اقدام کردم ، یه حسی بهم میگه باردار شدم ولی ترس زیادی افتاده تو دلم

دلتنگ کسی هستم که هیچگاه در آغوش نگرفتمش
نه پروژسترون وشیافت فرتیژست داده بود

انشاالله این دفعه از همون اول که جواب مثبت شد برین دکتر خوب 

تا از اول شیاف مصرف بشه یا امپول پرژسترون 

وبگین   اگه لازم میدونه  این امپول انوکساپارین  هم بده 

خیلی خوبه برای خونرسانی جنین باعث رقیق شدن خونت میشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم