2777
2789
عنوان

پولمو نمیده چیکار کنم

580 بازدید | 10 پست

من کارم قراردادی هستش!

هرچی بیشتر کار کنم بیشتر حقوق میگیرم!

حدودا یک هفته پیش یه کار رو انجام دادم و صاحب کار هی امروز و فردا کرد و گفت امروز واریز میکنم 

پری روز قرار بود واریز کنه آخرش 

ولی دیگه جوابمو نمیده 

زنگ زدم گفت خودم تماس میگیرم

بدجور هم پول لازمم

چطور بگم آخه بابا مرد مومن پول منو بده دیگه

راهنماییم کنید لطفا😫

هرجایی نرو‌مارکن این روزا پول آدمو میخورن میرن پول منم خوردن

اینم معرفی کردن ک کارشو راه انداختم 

دستم تنگه نمیدونم چطور بگم بی شرف بیار پولمو بده

گناه که نکردیم بدون قرارداد کار می‌کنیم ک اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه بار ناد علی کبیر بخون 

۱۱ مرتبه ایاک نعبد و ایاک نستعین هر روز 

اینو هم بنویس به گردنت بنداز حقتو نمیخورن

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ يَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَرْحَمَنِي بِلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ يَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَرْضَى‏ عَنِّي‏ بِلَا إِلَهَ‏ إِلَّا أَنْتَ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ يَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَغْفِرَ لِي بِلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ

ادما چقدر بد شدن انگار نه انگار اون دنیایی هم هست،،ابجی عکسشو بده جنازشو تحویل بگیر😂😂 شوخی بودها🙏 ...

عزیزی شما😂❤خدا به دلش بندازه سریع پولمو بده

مبلغ زیادی نیست ولی خب هزار تومن هم باشه حقمه باید بده دیگه