2777
2789

خیلی دلم گرفته.اگه کسی چیزی بگه ممکنه جواب ندم فقط بخونم.مامانم توزندگیم بزرگترین داراییم بود عشقم بود زندگیم بودباورم نمیشه که رفته.باز۵شنبه شدومادرم نیست ۱۴ماه گذشت ومن مثل روزاولم.کاش میشد بامیل خودم جسممو ترک کنم برم بغلش کنم.میدونم منتظرم میمونه.مهم نیست چی دارم وچه کسانی رو دارم.من فقط به عشق روزی نفس میکشم که بیاد عزیزدلم منو ازاینجاببره وتاابد باهم بمونیم.جایی که دیگه بیماری اونوازمن جدانکنه.من اینجارودوست ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان عزیزم. خدا رحمتشون کنه و قلبت آروم بگیره. اللهم صل علی محمد و ال محمد

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐