2777
2789

دارم دخترم از پوشک میگیرم هرجا میرم مجبورم تو حیاط بشینم جیش نکنه یه عالمه شلوارم بردارم یا همش دنبالش باشم میگن جایی میری پوشکش کن تو خونه بازش بذار هرموقع یاد گرفت بگه بیرونم بازش بذار بد عادت نمیشه؟؟؟ شما چکار کردین

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوشک میکردم کلا هربیست دقیقه مبردمش دستشویی تا سه روز شد خودش فهمید دیش گفت اونوقت بازش میکردم ولی بازم واسه پی پی پوشک بود هرجا هم میرفتم پوشک بود فقط تند تند میبرمش دیش که یهو تو پوشک دیش نکنه

سلام اگر اینستا داری برو این پیج اون هایلایت از پوشک گرفتن رو بخون همه چیز رو کامل توضیح داده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من سر بچه اولم متوجه شدم کلا پوشک رو باز کردن کار اشتباهی هست چون همش داشتم نجسی آب میکشیدم ودیگه خسته شده بودم بچم هم حس بد می‌گرفت از اینکه خودشو خیس کرده، دیگه بیخیال شدم وپوشکش کردم تا از مشاور پرسیدم وبا پوشک کم کم مراحل رو جلو رفتم باورم نمیشد سه روزه یاد گرفت، خیلی لذت بخش بود واقعا، واسه بچه دومم هم همینه برنامم

من سر بچه اولم متوجه شدم کلا پوشک رو باز کردن کار اشتباهی هست چون همش داشتم نجسی آب میکشیدم ودیگه خس ...

چه برنامه ای به منم اگه میشه بگو 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...