من چندروز پیش رفتم دکتر زنان که استاد دانشگاه تهران بود و فوق تخصص بود بعد ایشون به من گفتن واژن شما دهانه جای ۲سانت ؛دو نیم سانت وکف لگن تون هم سالمه ازنظر من عمل نمیخوای واین نیم سانت و چشم پوشی کن زیاد نیست اگه بخوای عملت میکنم ولی نظرمن دکترو بخوای نیاز نیست ولی دکترشهرخودمون که فقط متخصص زنانه بهم گفت عمل لازمی حالا موندم چیکار کنم نظر شما نیم سانت خیلی زیاد یا دیگه به قول دکتر من خیلی حساس شدم هزینه عمل دکتر شهرمون ۱۰تومن ولی اون خانم دکتر که تهران هستن گفت۲۷ که البته نظرش این بود به عمل نیازندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من دوست دارم شبیه قبل زایمان بشم ؛البته این خانم دکتر مشکلات کسی که مثل شما هم بود گفت میشه رفع ک ...
متاسفانه شهرستانم، چندتا دکتر زنان رفتم یکیشون که تمسخر کرد از خداتم باشه، بقیه هم هر کدوم پیشنهاد جراحی دادن که هزینه بره، این یکی دکترم گفته اگه تا اونجایی که امکان داشته باشه این یکی رو طبیعی دنیا بیارم
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
من با هرکی صحبت کردم از رابطه لذت بخششون گفتن چیزی که من بیشتر اوقات نمیتونم بهش برسم
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
منم مثل شما بودم.با زایمان طبیعی اولم درست شدم و خیلی عالی صد برام همه جوره
من میخوام زایمان طبیعی کنم همه دردشم به جون میخرم، یه لحظه درد طبیعی بهتر از این شرایطی که داریم🥺
میفهمم.حق داری👍👍.درست میشه استرس نداشته باش عزیزم..حالا دهانه رحمت انشالله باز شه واسه طبیعی
انشالله نداشت دیگه اینجا😐🙄😶