2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گمون نکنم با همین فرمون قطعنامه اژانس و چند وقت ویگه شورای امنیت و شکست برجامو و... بالاتر نره خوب ...

طلا و سکه جهانی قیمتش بالا و پایین میشه ولی در کل پایین نمیاد دیگه. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
رفتم امروز بخرم هیچکس نداشت

خوب وقتی یه جا جنگ میشه روی همه چی اثر میذاره. یادتون نره الان بیشتر کشورها دارن دوباره طلا ذخیره میکنن. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
ایران کلا ی جهان دیگست واسه خودش طلا جهانی پایینم بیاد اینجا کار خودشونو میکنن

نه اینجوری نیست، یه مدته چین و روسیه دارن کاری میکنن که تبادلات خودشون رو از روشی غیر دلار انجام بدن و بیشتر کشورها دارن طلا رو ذخیره میکنن. 

نظر کاملا شخصی: الان نزدیک به سقف قیمتی هست. ممکنه کمی نسبت اون عقب نشینی کنه ولی به نظرم سقف رو می شکنه و رشد قیمتی داره. البته اخبار هم کاملا موثر هست. اخبار الان هم چون مثبت نیستند پس افزایش قیمت رو تسریع می کنند