2777
2789
عنوان

بارداری با آمپول Hcg .... بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 31 پست
خب بی بی چک بزن.منم سینه هابزرگ وحساس شدن.وضعف داشتم.هرچی می‌خوردم فایده نداشت.انشاالله شماهم باردار ...

شماهم با آمپول باردار شدی؟؟ منم ضعف دارم عجیب . ساعت۱۰ صبحانه خوردم الان خیلییی گرسنمه انگار هیچی نخوردم .... برام دعا کن توروخدا منم باردار باشم ۳ ساله منتظرم 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
اره با امپول  شاید لک‌لانه گزینیه  یه بی بی چک بزن  روز چهاردهم بی بی چک‌من کامل د ...

یعنی قبل پریود شدنت؟

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگ لک لانه گزینی هم دیدی برامنم دعا کنننن

خدا از دهنتون بشنوه . لایق باشم حتمااا . انشالله خدا دل همه چشم انتظارارو شاد کنه منم جزوشون💖

۲۴ام موعدمه ولی امروز ۱۲ روز از امپول گذشته

تموم علامتای بارداری داری

مخصوصا اون لک ک دیدی

من خیلی امیدوارم مطمنم چند روز دیگ تاپیک میزنی که حامله ای

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
ببین من دوره ای که بیخیال شدم و استرس نداشتم باردار شدم... قبلش همش تو فکر بودم نمیشد

هیی😔مگ میشه فراموش کرد اخه منم خیلی تو فکرشم

اره پنج روزی مونده بود به موعودم

پس من حامله نیستم

۵روز قبل پری گذاشتم این بود

البته خیلی خیلی کم رنگ ک اصلا تو عکس مشخص نیس هاله داشت

اره با امپول  شاید لک‌لانه گزینیه  یه بی بی چک بزن  روز چهاردهم بی بی چک‌من کامل د ...

ندارم تو خونه بی بی چک .

تموم علامتای بارداری داری مخصوصا اون لک ک دیدی من خیلی امیدوارم مطمنم چند روز دیگ تاپیک میزنی که ح ...

انشالله توکل ب خدا . برام دعا کن ممنون 💖

انشالله توکل ب خدا . برام دعا کن ممنون 💖

ایت کرسی خوندم برات

ایشالله تو روز تولد اقا امام رضا

بیبی چکت مثبت بشه و مارو خوشحال کنی

توام منو دعا کن 

ایت کرسی خوندم برات ایشالله تو روز تولد اقا امام رضا بیبی چکت مثبت بشه و مارو خوشحال کنی توام منو ...

انشالله ممنونم ازت چشم منم برای شما ایت الکرسی میخونم 

پس من حامله نیستم ۵روز قبل پری گذاشتم این بود البته خیلی خیلی کم رنگ ک اصلا تو عکس مشخص نیس هاله د ...

این هاله داره ک😍😍

شماهم با آمپول باردار شدی؟؟ منم ضعف دارم عجیب . ساعت۱۰ صبحانه خوردم الان خیلییی گرسنمه انگار هیچی نخ ...

نه گلم طبیعی.بسپاربخدا.انشاالله بارداری

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید